Tilbage på TV 2: Hjulmand udtog landsholdet – live fra Kvægtorvet

Landsholdstræner Kasper Hjulmand udtog tirsdag 24. maj landsholdstruppen på Kvægtorvet. (Foto: Ebbe Rosendahl / TV 2)

Landsholdstræner Kasper Hjulmand udtog tirsdag 24. maj landsholdstruppen på Kvægtorvet. (Foto: Ebbe Rosendahl / TV 2)

25-05-2022
Af: TV 2 Kommunikation

Direkte fra TV 2 i Odense satte Danmarks herrelandsholdstræner i går navne på det hold, der udgør de første forberedelser frem mod VM-slutrunden senere på året.

Kvægtorvet i Odense summede i går af fodboldfeber, da Kasper Hjulmand udtog truppen til Danmarks fire UEFA Nations League kampe i juni. Efter otte års fravær er herrelandsholdet tilbage på TV 2 og TV 2 Play, der de kommende mange år har visningsrettighederne til det danske herrelandshold i fodbold.  

-  Det er en fantastisk måde at markere, at Herrelandsholdet er tilbage på TV 2. Det har været et vigtigt omdrejningspunkt, at det foregår på midtergang i Odense, som er det mest ikoniske sted og ramme på TV 2. Et sted, som alle der har et kendskab til TV 2, kan relatere til – både seere og medarbejdere. Og på den måde en super måde at kæde Herrelandsholdet og TV 2 sammen på igen, siger Kristian Hyldgaard, kanalchef for TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X.

Kvægtorvet var pakket ind i rødt og hvidt. (Foto: Ebbe Rosendahl / TV 2)

Kvægtorvet var pakket ind i rødt og hvidt. (Foto: Ebbe Rosendahl / TV 2)

Den ikoniske midtergang hos TV 2 i Odense var pakket ind i rødt og hvidt, da Hjulmand på pressemødet præsenterede sit hold.

-  Det var DBU bragte muligheden for at afholde pressemødet på Kvægtorvet på banen, og sådan noget er vi jo vilde med, så den tanke blev straks grebet og idéudviklet videre på. Ros til DBU for også at tænke nyt og ud af boksen i denne forbindelse. Det har været et godt samarbejde, fortsætter Kristian Hyldgaard.

TV 2 har sikret sig rettighederne til alle det danske herrefodboldslandsholds kampe fra 2022 til 2028. Samtidig har TV 2 sammen med DR sikret rettighederne til EM-fodboldslutrunderne UEFA EURO 2024 og UEFA EURO 2028.

I juni møder Danmark både Frankrig, Kroatien og Østrig (sidstnævnte både i en udekamp og en hjemmekamp) i Nations League, mens Nations League-returopgørene mod Frankrig og Kroatien foregår i september. Alle kampene kan ses på TV 2. Læs her om TV 2s dækning af Nations League.

Landsholdets efterfølgende kampe bliver i november og december under VM-slutrunden i Qatar, som dækkes af TV 2 og DR.

Læs også:

Fodboldlandsholdet vender hjem til TV 2

Sådan fordeler TV 2 og DR VM-fodboldkampene mellem sig.

Her er sendeplanen for VM i fodbold 2022.

Seneste nyt

Kerrin Linde 001 (1)
24. juni 2022

TV 2 NEWS udpeger ny redaktionschef

TV 2 NEWS udpeger ny redaktionschef
Annedyrehauge Annestig (1)
23. juni 2022

Parter bag Media City Odense vil skabe ny medieby centralt i Odense

Parter bag Media City Odense vil skabe ny medieby centralt i Odense
TDF Play Ikonbillede 1998X1124px
22. juni 2022

TV 2 går i gult

TV 2 går i gult

Billede {0} af {1}