Naja Nielsen er nyt medlem af TV 2s bestyrelse

Naja Nielsen blev valgt på TV 2s ekstraordinære generalforsamling. Foto: Robert Timothy / BBC / TV 2

Naja Nielsen blev valgt på TV 2s ekstraordinære generalforsamling. Foto: Robert Timothy / BBC / TV 2

TV 2s nye bestyrelsesmedlem blev valgt på den ekstraordinære generalforsamling onsdag 18. maj 2022.

Onsdag 18. maj blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling på TV 2, hvor Naja Nielsen blev valgt som nyt medlem af TV 2s bestyrelse. Naja Nielsen bringer sin omfattende ledelseserfaring og indsigt i mediebranchen både i Danmark og i udlandet med ind i TV 2s bestyrelse.

Naja Nielsen er født i 1968 og er i dag digital direktør for BBC News. Hun har tidligere været Chief Journalism Officer i Orb Media og nyhedschef i DR, og hun har en BA i journalistik (1995) fra Danmarks Journalisthøjskole.

Naja Nielsen er udpeget af kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen.

- Som kommerciel public service virksomhed spiller TV 2 en afgørende rolle i, at alle danskere har adgang til journalistik af høj kvalitet og programmer, der samler os. Det glæder mig, at Naja Nielsen med sin brede journalistiske erfaring og kendskab til public service fra blandt andet DR og BBC vil indgå i arbejdet med at sætte retningen for TV 2, så kanalen også i fremtiden er en hjørnesten i danskernes medieforbrug, siger Ane Halsboe-Jørgensen.

På TV 2s ordinære generalforsamling 20. april 2022 havde Kulturministeriet – som repræsentant for TV 2s ejer – lagt op til at vælge Pernille Holbøll som nyt bestyrelsesmedlem, men Pernille Holbøll trak sig som kandidat efter at være udpeget til ansvarshavende chefredaktør for B.T., og derfor blev der indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med henblik på at vælge et nyt bestyrelsesmedlem.

På den ordinære generalforsamling var der genvalg til Jimmy Maymann og Bo Foged som henholdsvis formand og næstformand for TV 2s bestyrelse. Der var ligeledes genvalg til bestyrelsesmedlemmerne Ane Hendriksen, Hermann Haraldsson og Charlotte Bach Thomassen. Ud af bestyrelsen trådte Henrik Ravn.

Foruden de seks bestyrelsesmedlemmer, som udpeges af kulturministeren, består TV 2s bestyrelse af medarbejderrepræsentanterne Astrid Søndberg, John Jäger og Thomas Breinholt.

Læs også: - TV 2 er fri af de store sager og kan nu se fremad

Seneste nyt

Kerrin Linde 001 (1)
24. juni 2022

TV 2 NEWS udpeger ny redaktionschef

TV 2 NEWS udpeger ny redaktionschef
Annedyrehauge Annestig (1)
23. juni 2022

Parter bag Media City Odense vil skabe ny medieby centralt i Odense

Parter bag Media City Odense vil skabe ny medieby centralt i Odense
TDF Play Ikonbillede 1998X1124px
22. juni 2022

TV 2 går i gult

TV 2 går i gult

Billede {0} af {1}