TV 2 forlænger rettighederne til international kvindetennis

Clara Tauson vinder sin første WTA-titel ved Open 6ème Sens - Métropole de Lyon. (Foto: Sandrine Thesillat / Ritzau Scanpix / TV 2)

Clara Tauson vinder sin første WTA-titel ved Open 6ème Sens - Métropole de Lyon. (Foto: Sandrine Thesillat / Ritzau Scanpix / TV 2)

TV 2 har købt WTA-rettighederne til og med 2026. Alle turneringerne kan ses på TV 2 PLAY, og langt de fleste af dem samt alle Clara Tausons kampe vises også på TV 2 SPORT.

Siden 2017 har TV 2 haft rettighederne til kvindernes WTA-turneringer i tennis, og nu har TV 2 forlænget rettighederne, så de gælder til og med 2026.

- Vi har været privilegerede med at følge Wozniackis sidste sæsoner i karrieren, og nu er vi lige så begejstrede for at kunne følge Clara Tauson i starten på det, der tegner til en flot og stor karriere. Vi kunne ikke ønske os en bedre start på forlængelsen end Tausons flotte sejr i Lyon (Open 6ème Sens - Métropole de Lyon) for nylig, der også trak mange seere til TV 2 SPORT og TV 2 PLAY. Så det er svært at få armene ned, siger Kristian Hyldgaard, kanalchef for TV 2 SPORT, og fortsætter:

- Med både WTA og ATP på TV 2s sportskanaler og TV 2 PLAY glæder vi os til at kunne følge de to store talenter Clara Tauson og Holger Rune de næste mange år. Det er helt i tråd med vores strategi om at fokusere på de store danske atleter på TV 2 SPORT, og med TV 2 PLAY har vi mulighed for at vise flere turneringer og flere kampe på samme tid.
Ud over WTA har TV 2 rettighederne til at vise ATP-tennis til og med 2023 samt den prestigefyldte Grand Slam-turnering i Wimbledon til og med 2022. Så TV 2s sportskanaler og TV 2 PLAY giver tilsammen mulighed for at opleve nogle af de største stjerner inden for tennissporten – blandt kvinderne er det Ashleigh Barty, Naomi Osaka og Simona Halep, og på herresiden er det Novak Djokovic, Rafael Nadal og Roger Federer.

 

Omkring 50 WTA-turneringer årligt på TV 2 PLAY

WTA-rettighederne indeholder omkring 50 WTA-turneringer årligt. Alle turneringer kan ses på TV 2 PLAY, og langt de fleste af dem samt alle Clara Tausons kampe vises på TV 2 SPORT.
På TV 2s hold af tenniseksperter og kommentatorer finder vi Michael Tauson, Patrik Wozniacki, Tine Scheuer-Larsen, Kenneth Carlsen, Peter Bastiansen, Morten Christensen, Henrik Jensen, Simon Tordrup, Ulrik Jönsson, Jimmy Bøjgaard, Thomas Bilde, Martin Gottschalk Aksglæde og Camilla Nørgaard.

I den kommende uge spiller de bedste kvindelige tennisspillere i St. Petersburg Ladies Trophy, og forhåbentlig lykkes det for Tauson at kvalificere sig til den turnering, som vises på TV 2 PLAY og TV 2 SPORT.

Læs også:
TV 2 udvider antallet af tennistransmissioner kraftigt – og holdet er sat

Seneste nyt

11. maj 2021

Stor tilslutning fra regionale dagblade til samarbejde om kandidattest

Link til Stor tilslutning fra regionale dagblade til samarbejde om kandidattest
10. maj 2021

Ny chef for udviklingen af TV 2 PLAY

Link til Ny chef for udviklingen af TV 2 PLAY
10. maj 2021

'Havens hemmeligheder' skyder 'Danmark redder jord' i gang

Link til 'Havens hemmeligheder' skyder 'Danmark redder jord' i gang

Billede {0} af {1}