Meget mere Counter Strike på TV 2 PLAY og ZULU!

TV 2 PLAY dedikerer live-kanal til CS:GO fra 29. september. (Foto: TV 2)

TV 2 PLAY dedikerer live-kanal til CS:GO fra 29. september. (Foto: TV 2)

TV 2 PLAY udvider med endnu mere e-sport, der har særlig stor interesse blandt yngre danskere.

De danske e-sportsfans kan se frem til hundredvis af Counter Strike-sendetimer, når TV 2 PLAY udvider kanalporteføljen til danskerne med ny CS:GO-kanal. Med udsigt til over 140 sendedage i år på ZULU og TV 2 PLAY - eller omkring 1400 timers CS:GO - dedikerer TV 2 PLAY i oktober, november og december en live-kanal udelukkende til CS:GO, der går i luften 29. september.

Allan Hvid, der er redaktionschef på TV 2 SPORT, er glad og stolt over lanceringen af livekanalen, der byder på hundredvis af ekstra CS:GO-sendetimer på TV 2 PLAY.

- Vi oplever stadig stor interesse for vores turneringer med Counter Strike på TV 2 ZULU, og derfor ønsker vi at levere endnu flere transmissioner. Det passer rigtigt godt til vores strategi på TV 2 PLAY, at vi nu tilbyder flere sendedage til den yngre målgruppe på CS:GO. Der er mange danske hold, der klarer sig godt lige nu, og her i efteråret kan vores seere nu følge de danske hold og spillere i de fleste turneringer på vores platforme - ikke kun finalerne.

ZULU-stemning og kvalitet gennem hele efteråret

Som seer får man over dobbelt så meget Counter Strike i år i forhold til sidste år, men Allan Hvid forsikrer, at den massive dækning ikke bliver på bekostning af den høje kvalitet, seerne kender fra ZULU. Tværtimod vil langt de fleste transmissioner være med de velkendte værter og kommentatorer:

- Vi vil langt de fleste dage sende med vores kendte værter og kommentatorer. Så du får ikke alene flere timer, men de bliver også serveret af Andreas ’Jern’ Thomsen, Niels ’Rizq’ Topp, Mads ’MSA’ Aagurd, Jacob ’Pimp’ Winneche og Dennis ’VnG’ Vang, som seerne kender fra ZULU. Det bliver ZULU-stemning og kvalitet gennem hele efteråret, siger Allan Hvid.

Andreas 'JERN' Thomsen er blandt værterne, når TV 2 PLAY lancerer ny CS:GO-kanal. (Foto: Enrique Christensen / TV 2)

Andreas 'JERN' Thomsen er blandt værterne, når TV 2 PLAY lancerer ny CS:GO-kanal. (Foto: Enrique Christensen / TV 2)

Langt flere sendedage

Mens finaledagene fortsat sendes på ZULU, får seerne nu mulighed for at se alle indledende kampe på den nye CS:GO-kanal. Kasper Alstrup, der er redaktør på TV 2 SPORTS e-sportsdækning, er glad for at kunne tilbyde langt flere sendedage til dedikerede e-sportsfans:

- Det bliver sindssygt fedt. Vi skruer op for dækningen af de største og mest traditionsrige turneringer i verden: ESL, DreamHack og BLAST. Det betyder, at seerne får mange ekstra sendedage på TV 2 PLAY, siger Kasper Alstrup og fortsætter:

- Transmissionerne på TV 2 PLAY betyder, at vi stempler langt tidligere ind i turneringerne. Tidligere sendte vi udelukkende slutspillene i turneringerne i weekenderne, men resten af 2020 vil seerne opleve, at vi går tidligere ind i turneringerne og sender alle de indledende kampe. Konkret betyder det, at vi sender CS:GO på mange hverdage i eftermiddags- og aftentimerne, siger Kasper Alstrup.

Hvis man abonnerer på Favorit eller Favorit + Sport-pakken, kan man se den nye livekanal.

Den nye kanal kan ses på TV 2 PLAY fra 29. september.

 

Seneste nyt

15. september 2021

Historisk: Fire danske fodboldhold i europæisk gruppespil – her er TV 2s hold, der skal guide dig gennem masser af fodboldoplevelser

Link til Historisk: Fire danske fodboldhold i europæisk gruppespil – her er TV 2s hold, der skal guide dig gennem masser af fodboldoplevelser
15. september 2021

TV 2 skruer yderligere op for dækningen af det tyske valg

Link til TV 2 skruer yderligere op for dækningen af det tyske valg
09. september 2021

Kronprinsen samler danskerne til Royal Run – TV 2 bringer løbet og fællesskabet ud til alle

Link til Kronprinsen samler danskerne til Royal Run – TV 2 bringer løbet og fællesskabet ud til alle

Billede {0} af {1}