Ny weekendunderholdning præger TV 2-sommeren

Den nye sæson af ’Stormester’ er blandt de nyproduktioner, som har premiere på TV 2 hen over sommeren. Der er premiere på TV 2 og TV 2 PLAY fredag 29. maj. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

Den nye sæson af ’Stormester’ er blandt de nyproduktioner, som har premiere på TV 2 hen over sommeren. Der er premiere på TV 2 og TV 2 PLAY fredag 29. maj. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)

Efter en periode med corona-udsættelser er TV 2 klar med ny, dansk weekendunderholdning det meste af sommeren – især fredag og søndag aften. Sommeren 2020 indeholder flere store, danske nyproduktioner end normalt.

Trods hårde benspænd under den igangværende corona-krise kommer TV 2 til at sende flere, store danske nyproduktioner hen over sommeren 2020 end normalt. Og det bliver i høj grad synligt i weekenden.

- TV 2 sender – uanset corona-udfordringerne – ikke flere genudsendelser end normalt på dette tidspunkt af året. Og fra nu og langt ind i sommeren har vi ny dansk underholdning på skærmen hver weekend. Det glæder mig, at vi – corona eller ej – er på vej mod en sommer med flere store, nyproducerede danske programserier end sædvanligt, siger TV 2s kanalchef, Dorthe Thirstrup.

TV 2s kanalchef, Dorthe Thirstrup. (Foto: Agnete Schlichtkrull / TV 2)

Ny underholdning hver weekend
Siden i lørdags (9. maj), hvor TV 2 sendte ’Toppen af poppen turbus’, viser hovedkanalen hver weekend ny dansk underholdning helt frem til midten af juli. I tidligere somre har weekendens underholdning oftest været genudsendelser.

De to førstkommende weekender er det afslutningen på ’X Factor’-sæsonen 2020, der præger programplanen. Fredag 29. maj er der premiere på den nye sæson af ’Stormester’, og søndag 14. juni sender TV 2 den nye sæson af ’Hjem til gården’ helt frem til august.

Endnu en stor nyproduktion er fiktionsserien ’Rita’, som kan ses fra mandag 1. juni. Også nye dokumentarprogrammer er på vej, herunder true crime-serien ’Tilståelsen’, der har premiere mandag 25. maj.

Herudover fortsætter de igangværende nye serier som blandt andre ’Først til verdens ende’, ’Savmordet’, ’Sommerdrømme’ og ’Min sindssygt sunde familie’.

Billede {0} af {1}