Dar Salim får sit livs rolle som vært ved 'ZULU Awards 2020'

Alt kan ske til 'ZULU Awards 2020', men én ting er sikkert. Det bliver legendarisk med Dar Salim som vært. (Foto: ’Morten Bengtsson og Martin Bo Kristensen / TV 2)

Alt kan ske til 'ZULU Awards 2020', men én ting er sikkert. Det bliver legendarisk med Dar Salim som vært. (Foto: ’Morten Bengtsson og Martin Bo Kristensen / TV 2)

Torsdag den 13. februar inviterer TV 2 ZULU til årets fedeste fest, når K.B. Hallen pyntes op til 'ZULU Awards 2020'. Årets vært er skuespiller Dar Salim, der for allerførste gang skal stå på scenen i rollen som vært.

Det bliver legendarisk, når TV 2 ZULU for 16. gang afholder 'ZULU Awards' og kaster eftertragtede priser efter alle danskernes favoritter fra 2019. Til at overraske, charmere og svinge seere og publikum rundt på scenen står skuespiller Dar Salim i en helt ny rolle som sig selv.

- Det er første gang, at jeg skal være vært, så jeg er virkelig på udebane med alt! Men det er faktisk netop en af grundene til, at jeg sagde ja, siger den kommende awardvært Dar Salim, som også fortæller, at 'ZULU Awards' har en særlig betydning for ham.

- For mig er 'ZULU Awards' Danmark største awardshow. Det er det eneste show, som på den måde hylder artister i alle genrer, og det særlige er jo, at det ikke er en fest for branchefolk. Showet samler os alle, og det kan jeg rigtig godt lide, siger Dar Salim.

Gyldne øjeblikke
'ZULU Awards' samler danskerne og er altid leveringsdygtig i øjeblikke, vi alle taler med om. Husker du for eksempel duoen Nik og Ras (Nikolaj Lie Kaas og Rasmus Bjerg), der optrådte live med hittet 'Fugt i Fundamentet'? Eller da Ghita Nørby og Nikolaj Lie Kaas afbrød showet i 2019 med en hed snaver?

Højdepunkter er der nok af, og den kommende vært, Dar Salim, løb da også selv - til sin egen overraskelse - med en del af opmærksomheden under sidste års show, hvor han blev hyldet med sin helt egen sang.

- Folk har været vilde med det, og jeg har måtte lytte til mange Dar-sange i løbet af året. Jeg tror, at folk godt kan lide, at vi hylder hinanden og overrasker positivt, især når det er gjort med et glimt i øjet og så gennemført, som ZULU gjorde det sidste år, siger Dar Salim.

Se klip fra hyldesten af Dar Salim ved sidste års 'ZULU Awards'. (Foto: TV 2)

Magien fra sidste års hyldest er også noget af det, som seere og publikum kan forvente sig af 'ZULU Awards 2020'.

- Sidste års hyldest af Dar endte med at være helt magisk, så vi tænkte, hvorfor ikke tage noget af den magi med ind i 2020, fortæller TV ZULU-redaktør Asger Schønheyder, der glæder sig til at se Dar Salim i rollen som sig selv.

- Dar er ikke bare en af de mest cool skuespillere, vi har herhjemme. Han er også sjov og fuld af overraskelser. For eksempel viser det sig, at han har overraskende meget rytme i kroppen. Det glæder jeg mig til, at han skal dele med alle os andre. Og så er der også noget med et fuglebur, som publikum og seerne derhjemme godt kan begynde at glæde sig til, teaser Asger Schønheyder.

En særlig betydningsfuld pris
Traditionen tro bliver der i løbet af showet uddelt 12 ZULU-statuetter, blandt andet i kategorien 'Årets danske film', 'Årets par' og 'Det vi alle sammen grinte af'. Helt unikt for 'ZULU Awards' er, at alle vinderne udelukkende er bestemt af danskerne via en afstemning på zulu.dk. Det er netop det, der gør priserne ekstra særlige, mener Dar Salim.

- Den ZULU Award, jeg modtog for 'Underverden', betød meget. Den er jeg rigtig stolt af. Det er altid stort at få en pris, men man bliver ekstra varm om hjertet af en ægte publikumspris. Det er jo publikum, vi laver film til, så at de gider se de ting, jeg laver, og de ovenikøbet kan lide det og anerkender mig med sådan en pris, er stort, siger Dar Salim.

27. januar offentliggøres alle årets nominerede til de 12 priser, hvorefter man kan afgive sin stemme på zulu.dk.

'ZULU Awards 2020' sendes på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY søndag 16. februar fra klokken 20.50.

Se traileren for 'ZULU Awards 2020' - 'Et legendarisk show kræver en legenDarisk vært' - herunder.

-------

Læs interviewet med årets 'ZULU Awards'-vært her.

Billetter til 'ZULU Awards 2020' kan købes via billetlugen.dk.

Seneste nyt

27. oktober 2020

Præsidentvalg dækkes uafbrudt i et døgn på TV 2 og TV 2 NEWS

Link til Præsidentvalg dækkes uafbrudt i et døgn på TV 2 og TV 2 NEWS
27. oktober 2020

’Grethes jul’ - ny eventyrlig julefortælling i fire afsnit på TV 2 og TV 2 PLAY

Link til ’Grethes jul’ - ny eventyrlig julefortælling i fire afsnit på TV 2 og TV 2 PLAY
24. oktober 2020

139 millioner til Knæk Cancer

Link til 139 millioner til Knæk Cancer

Billede {0} af {1}