Alle de julegodter, vi deler – på tv og streaming

I 'Tinka og Kongespillet' bliver der atter drama om tronen i den ellers så fredelige nisseby, Kongsby, fordi kongen ikke vender hjem fra sin rejse rundt i Nissernes Rige. (Foto: TV 2)

I 'Tinka og Kongespillet' bliver der atter drama om tronen i den ellers så fredelige nisseby, Kongsby, fordi kongen ikke vender hjem fra sin rejse rundt i Nissernes Rige. (Foto: TV 2)

Her er en oversigt over årets julekalendere på TV 2s kanaler. TV 2 PLAY giver dig hele udvalget inklusive mulighed for gensyn med et par afTV 2stidligere julekalendere.

TV 2-familien har masser af julegodter til danskerne i december fordelt på tre kanaler – og selvfølgelig samlet på TV 2 PLAY. Og TV 2s streamingtjeneste er igen det sted, hvor du får allermest at vælge imellem, for her kan du også få snigpremierer og et gensyn med et par af TV 2-kanalernes tidligere julekalendere.

Årets store julekalendernyhed er selvfølgelig TV 2s familiejulekalender ’Tinka og Kongespillet’, som sendes på TV 2 klokken 20.00, men med tidligere snigpremiere på TV 2 PLAY.

I 'Tinka og Kongespillet' bliver der atter drama om tronen i den ellers så fredelige nisseby, Kongsby, fordi kongen ikke vender hjem fra sin rejse rundt i Nissernes Rige. Det udløser et kongespil – en konkurrence mellem rigets fire regioner, som hver stiller med deres stærkeste deltager, og hvor vinderen bliver nissernes nye konge.

For at bevise sit værd og redde riget forsøger Tinka nu – med hjælp fra sin bedste ven Lasse – at sikre sig en af de fire pladser i Kongespillet. Men stærke kræfter forsøger at standse hende.

Du kan læse mere om ’Tinka og Kongespillet’ i næste uges TV 2-nyhedsbrev. Læs om årets lågekalender her.

Viggo Sommer som kartoffelavler Oluf Sand og Carsten Knudsen som hans kone, the kartoffelwoman Gertrud, i "The Julekalender". (Foto: Steen Linde / TV 2)

Gensyn med Pyrus og med ’The Julekalender’
På TV 2 er der også mulighed for at se eller gense ’Pyrus i alletiders eventyr’ fra 1. december om eftermiddagen.

TV 2 CHARLIE holder gang i juletraditionerne med ’The Julekalender’, historien om ægteparret Oluf og Gertrud Sand, den handelsrejsende Benny og ikke mindst nisserne Fritz, Hansi og Günther. ’The Julekalender’ kan ses fra 1. december.

På TV 2 ZULU er der hen over 24 afsnit nedtælling og ølsmagning frem mod julen med Anders Breinholt, Søren Rasted og ølentusiasten Carsten Berthelsen i en ny udgave af ’Natholdets Julekalender’.

TV 2 PLAY er i julehumør allerede fra november
Også TV 2 PLAY er i julehumør – allerede fra november. Her er der nemlig mulighed for at varme op med ’Tinkas juleeventyr’ fra 2017, som er tilgængelig allerede nu.

Kan man ikke vente med at se næste afsnit af dette års nye familiejulekalender ’Tinka og Kongespillet’, kan man se snigpremieren på næste dags afsnit allerede aftenen inden.

Dvs. at afsnit to kan ses på TV 2 PLAY, umiddelbart efter at afsnit ét er vist søndag 1. december.

Den nye sæson af ’Natholdets Julekalender’ kan også følges på TV 2 PLAY, ligesom det fra 23. december bliver muligt at se eller gense sæson ét af denne julekalender.

’The Julekalender’ kommer også til at ligge under TV 2 PLAYs juletræ, hvis man ikke lige når den på TV 2 CHARLIE, ligesom der bliver mulighed for at se ’Natholdets nytårstale’ og ’Stormester
Julespeciel’ på TV 2 PLAY.

Læs også:
Her er Danmarks mest populære tv-julekalendere

Sådan kan dit barn se julekalender før klokken 20

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}