Hits hjemme hos Martin Brygmann

I 'En trekant en sang’ har Martin Brygmann hver uge to kendte musikere på besøg hjemme i privaten, hvor de hylder store danske musikere med musik og sang. Vi lægger ud med en hyldest til Shu-bi-dua. (Fotos: Theis Mortensen / TV 2)

I 'En trekant en sang’ har Martin Brygmann hver uge to kendte musikere på besøg hjemme i privaten, hvor de hylder store danske musikere med musik og sang. Vi lægger ud med en hyldest til Shu-bi-dua. (Fotos: Theis Mortensen / TV 2)

'En trekant en sang' er TV 2 CHARLIEs nye musikprogram, hvor Martin Brygmann hver uge får to danske musikere på besøg, så de sammen kan hylde et stort musiknavn. Første gæster er Stig Rossen og Pelle Emil Hebsgaard, der sammen med Martin spiller og synger sange af Shu-bi-dua. Se med fra søndag 25. august klokken 21.00 på TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY.

Skuespilleren, entertaineren og musikeren Martin Brygmann har været aktiv musiker siden 80'erne og har arbejdet sammen med nogle af de mest markante danske musikere som Lars H.U.G., Søs Fenger og C.V. Jørgensen. Han står selv bag store danske hits som 'For kendt', 'Ud i det blå' og 'Vent på mig'.

Nu åbner han dørene op til sit hjem og inviterer danske musikere og entertainere til at komme og spille, synge og hylde store danske musiknavne som Shu-bi-dua, Kim Larsen, Anne, Sanne og Lis og mange flere. Det sker i CHARLIEs nye musikprogramserie 'En trekant en sang'.

- Det er et dejligt legende program. Gæsterne og jeg har ikke mødt hinanden på forhånd og har derfor ikke øvet sangene igennem, så lyden, musikken og fortolkningerne af sangene er noget, der opstår på stedet, siger Martin Brygmann, der med glæde har lagt hus til 'En trekant en sang':

 - Meget af den musik, jeg komponerer, kommer til verden i mit eget hjem, som jeg opfatter som én stor legestue. Derfor er det naturligt, at de nye versioner af kendte hits bliver skabt under netop mit eget stråtag, siger Martin Brygmann.

Fra venstre: Stig Rossen og Pelle Emil Hebsgaard besøger Martin Brygmann i første program for at hylde Shu-bi-dua. Jarl Friis-Mikkelsen kommer også forbi.

Shubbernes sange
I seriens første afsnit er Stig Rossen og Pelle Emil Hebsgaard inviteret hjem til Martin for at spille og fortolke nogle af Shu-bi-duas største hits. Stig Rossen og Martin Brygmann er det, man vil betegne som superfans, mens Pelle Emil Hebsgaard er lidt af en novice inden for Shu-bi-duas musik.

- Det giver en ret spændende energi os tre imellem, og vi giver os for eksempel i kast med en meget anderledes version af sangen 'Danmark', som jeg håber, folk vil synes om, siger Martin Brygmann.

Ud over masser af sang og god stemning kommer vi også til at lære Martins gæster at kende på en måde, som vi nok ikke har set før. Samtidig bliver der gravet lidt dybere i de hyldede artisters bagkatalog. Nogle af de musikere, der besøger Martin hjemme i Farum, er blandt andre Birthe Kjær, Anders Blichfeldt, Jimmy Jørgensen, Katinka og Thomas Buttenschøn.

- Jeg er imponeret over, hvor modige mine gæster er, for det er først, når kameraerne er tændt, at vi finder ud af, om vi kan spille sammen, og om det kommer til at lyde godt, siger Martin, der dog gerne vil afsløre, at 'alle sangene er kommet til at lyde fantastiske'.

'En trekant en sang' har premiere søndag 25. august klokken 21.00 på TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY.

Der er hits hos Martin Brygmann i ’En trekant en sang’ fra søndag 25. august på TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY, her med Stig Rossen og Pelle Emil Hebsgaard.

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}