Søren Rasted: Jeg elsker det her show!

Søren Rasted bliver værten, når 'ZULU Comedy Galla' kan ses på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY søndag 1. september 2019. (Fotos: Atli Thor Alfredsson / TV 2)

Søren Rasted bliver værten, når 'ZULU Comedy Galla' kan ses på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY søndag 1. september 2019. (Fotos: Atli Thor Alfredsson / TV 2)

Han er stor fan af comedy, og nu griber han selv mikrofonen. ZULU er stolt af at kunne præsentere det internationale popikon, radioværten og manden bag Hej Matematik som vært på årets 'ZULU Comedy Galla', der afholdes i Operaen 29. august.

Søren Rasted er fast seer af 'ZULU Comedy Galla', og han var ikke i tvivl, da ZULU tilbød ham værtstjansen.

- Jeg elsker det her show. Det er faktisk det, jeg allerhelst har villet være vært på de sidste ti år. Og jeg glæder mig til at komme i gang med det show, vi har arbejdet så hårdt på de sidste seks måneder.

Den garvede musiker og podcaster er stor comedyfan, og han glæder sig til at give danskerne et show, der går lige til grænsen − og måske lidt over:

- Jeg kan bedst li' comedy, der rykker noget ved mig. Det må gerne været lidt hårdt og sætte tanker i gang. Jeg synes, vi har fået lidt berøringsangst i Danmark. Derfor er comedy vigtigere end nogensinde; for gennem comedy kan man give en tung eller svær situation et nyt perspektiv, siger Rasted og uddyber:

- Jeg synes, man kan grine af det meste, men det handler ikke om at krænke nogen. Vi skal behandle hinanden godt. Heldigvis er vi blandt komikere og musikere, der er gode til at tage pis på sig selv, siger Søren Rasted.

Billetsalget til 'ZULU Comedy Galla 2019' er allerede i gang, og billetterne kan købes her. Showet sendes 1. september på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY.

Over 150 shows i København og Aarhus
'ZULU Comedy Festival' byder igen i år på en masse fede shows og satiriske eksperimenter fra den danske comedyscene. Jonatan Spang vender efter fire år tilbage til rødderne med onemanshowet 'Typisk', Melvin Kakooza inviterer til 'Early Late Night Show', og ZULU sender live 3. september, når De Håndplukkede slutter deres Danmarksturné af på Bremen Teater i København.

Impro-comedy fylder stadig mere i comedylandskabet, og det ses tydeligt på årets line-up, hvor du blandt andet kan opleve 'Impro med Thomas Warberg & Brian Lykke' og impro-gruppen UHA!, der vandt DM i impro-comedy 2018. Mange komikere bruger anledningen til at pudse kommende materiale af. Her kan du grine i selskab med etablerede navne som Martin Nørgaard, Torben Chris, Lars Hjortshøj og Thomas Warberg, der alle giver en forsmag på kommende shows. Og som altid kan du prøve kræfter med skæve og anderledes comedyformater som 'Comedy in the Dark', comedyteater- og tryl, rollespil, lip sync battles og meget, meget mere …

'ZULU Comedy Festival' kan opleves i København og Aarhus fra 29. august til 8. september, mens De Håndplukkede også kan ses i både Viborg og Aalborg. Du kan læse hele programmet for 'ZULU Comedy Festival 2019' her.

Se trailer med den kommende 'ZULU Comedy Galla'-vært herunder.

Seneste nyt

17. september 2020

TV 2 viser den prisvindende ’The Cave’

Link til TV 2 viser den prisvindende ’The Cave’
17. september 2020

Promax: TV 2 Marketing er Marketing Team of The Year – igen!

Link til Promax: TV 2 Marketing er Marketing Team of The Year – igen!
17. september 2020

Hæder til Mikkel Beha Erichsen og ’Kurs mod…’

Link til Hæder til Mikkel Beha Erichsen og ’Kurs mod…’

Billede {0} af {1}