Hans Pilgaard vender tilbage med 'Sæt pris på Danmark ' på TV 2 FRI

Hans Pilgaard er vært, når TV 2 FRI vender tilbage med ’Sæt pris på Danmark’. (Foto: Jens Juncker-Jensen / TV 2)

Hans Pilgaard er vært, når TV 2 FRI vender tilbage med ’Sæt pris på Danmark’. (Foto: Jens Juncker-Jensen / TV 2)

Anden sæson af TV 2 FRIs populære 'danmarksprogram' er tilbage fra onsdag 15. august, og du kan gætte med, når Hans Pilgaard sammen med to kendte danskere sætter pris på Danmark. Se med på TV 2 FRI og TV 2 PLAY.

Hvad koster Danmarks måske største burger? Hvor ligger Lollands bedste spisested? Kan man overnatte i en madbar? Og hvad har Thy at byde på af gode aktiviteter? Der er masser af sjove oplevelser i vente, når Hans Pilgaard er tilbage med anden sæson af det populære TV 2 FRI-program 'Sæt pris på Danmark'. Her er Hans Pilgaard endnu engang rejseguide, når han i hvert program tager to kendte danskere med rundt i forskellige egne af landet på en fascinerende og sjov inspirationstur til anderledes oplevelser i Danmark. Undervejs konkurrerer de to kendte mod hinanden i at prissætte de oplevelser, som Hans har budt dem, og vinderen er den, der kommer tættest på den samlede pris for alle oplevelser.

I første program tager Hans Pilgaard til Lolland sammen med Anne-Grethe Bjarup Riis og Mads Christensen. (Foto: Jens Juncker-Jensen / TV 2)

Færøerne for første gang 
På deres tur får de kendte gæster en spiseoplevelse og en særlig overnatning, inden de prøver kræfter med en sjov aktivitet. Og de kommer vidt omkring, fordi oplevelserne blandt andet består af rappelling, poloridning, pølselavning og overnatning i en båd, der er vendt på hovedet, samt middag i naturen og Danmarks måske største burger. I denne sæson går turen for første gang også til Færøerne, og her kommer de medvirkendes prisfornemmelser virkelig på prøve, når de blandt andet skal gætte prisen på et glas færøsk luft. Det bliver med garanti en underholdende ny sæson af 'Sæt pris på Danmark', som vi skal opleve sammen med blandt andre Nicolaj Kopernikus, Camilla Miehe-Renard, Carsten Bang, Silas Holst og Ditte Hansen.

Fra anden sæson af ’Sæt pris på Danmark’ (Jens Juncker-Jensen / TV 2)

Lolland lægger ud
Hans Pilgaard begynder på Lolland sammen med humørbomben Anne-Grethe Bjarup Riis og den altid velklædte Mads 'Blærerøven' Christensen. Øen viser sig fra sin fineste side, og under høj sol og højt humør får Anne-Grethe og Mads noget til smagsløgene, når de skal vurdere en prisvindende æblemost, spise på en campingplads og blande deres egen kirsebærvin. Anne-Grethe er i sit gavmilde hjørne med priserne, mens Mads forholder sig mere lollandsk til priserne. Men hvem er bedst til at gætte rigtigt?

I andet program tager Hans Pilgaard til Thy sammen med Sisse Fisker og Claus Elming. (Foto: Jens Juncker-Jensen / TV 2)

Thy som to'er
Den vestligste del af Danmark står på landkortet i program to, når Hans Pilgaard tager de to konkurrencemennesker Sisse Fisker og Claus Elming under armene og guider dem rundt på en oplevelsestur i Thy. Der bliver kæmpet til det sidste for at ramme priserne rigtigt, når Hans spørger, hvad en vandrekæp lavet af birketræ fra Nationalpark Thy koster, og når turen går gennem den smukke natur på bagsædet af en Harley Davidson. Der er også mad over bål, overnatning på en madbar og så en aktivitet, der får pulsen op hos Sisse og Claus - hvis de altså tør! Men hvem af de to jyder løber med sejren i Thy?

'Sæt pris på Danmark' har sæsonpremiere onsdag 15. august på TV 2 FRI og TV 2 PLAY. Der er seks programmer i alt.

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}