Kan kendte mennesker have dårlige dage?

Fra 'Den værste dag i mit liv' ses (fra venstre) Hans Pilgaard, Lina Rafn, Mikkel Kryger, Sarah Grünewald og Dennis Knudsen. (Fotos: Sine Fiig / TV 2)

Fra 'Den værste dag i mit liv' ses (fra venstre) Hans Pilgaard, Lina Rafn, Mikkel Kryger, Sarah Grünewald og Dennis Knudsen. (Fotos: Sine Fiig / TV 2)

18-04-2018
Af: TV 2 Kommunikation

Ja, det kan de, hvis man skal tro TV 2 ZULUs nye terapibaserede underholdningsprogram 'Den værste dag i mit liv', der har premiere 23. april - selvfølgelig også på TV 2 PLAY.

Forbavsende mange tror, at kendte mennesker i Danmark lever et markant anderledes liv end os andre dødelige. Hvor lykken varer evigt, og hvor alle dage er optursdage. Sandheden er dog, at langt de fleste lever lige præcis så trivielt som alle andre almindelige danskere. Hvor der selvfølgelig også findes de dårlige dage, hvor alt bare ramler sammen om ørerne på én og ender med at gå helt galt.

Menstruation, børneorm og Bubber 
Nu får en række kendte danskere lov til at tale ud om den værste dag i deres liv i TV 2 ZULUs nye programserie. I hvert program mødes fem kendte danskere i en terapigruppe og fortæller på skift om den dag i deres arbejdsliv, som de hver især betegner som 'Den værste dag i mit liv.'

Lina Rafn medvirker i det første afsnit af 'Den værste dag i mit liv' sammen med blandt andre ...

Du kan blandt andet glæde dig til at høre Lina Rafn fortælle en meget visuel anekdote om sit livs mest 'mistimede menstruation', som af alle steder opstår midt under en koncert med Infernal, hvor hun meget ubelejligt har iklædt sig hvidt fra top til tå.

Eller hvad med dengang, Sebastian Klein og hans børneorm ødelagde en exceptionelt flot introsekvens til et program om De Vestindiske Øer? Bubber giver os historien om dengang, han kom galt af sted, da han ubevidst mobbede en handicappet pige.

Med andre ord: Programmerne er propfyldte med alle mulige underholdende og ikke mindst pinlige anekdoter fra kendissernes egne rækker.  

... vært på 'Go' morgen Danmark' og 'Voice Junior' Mikkel Kryger samt ...

Når den værste dag bliver til den bedste historie
- Med ‘Den værste dag i mit liv’ har der fra start været et klart mål om at sætte spørgsmålstegn ved det perfekte og fejlfrie liv. Der er jo ingen af os, der lever sådan et liv. Tanken var derfor, at hvis man nu kunne få kendte mennesker til at stå frem med deres mest uheldige øjeblikke og samtidig få dem til at fortælle om det med et smil på læben, efterfulgt af grin og støtte fra resten af gruppen, så ville vi nå et godt stykke af vejen, og det synes jeg bestemt, vi er, siger TV 2 ZULU-redaktør Asger Schønheyder.

... 'Vild med dans'-vært Sarah Grünewald.

Dem kan du møde i første program
Vi begynder med Hans Pilgaard, Sarah Grünewald, Mikkel Kryger, Lina Rafn og Dennis Knudsen, der er samlet hos 'ZULUs terapigruppe for kendisser'. Her deler de på skift ud af historier om deres værste lortedage på jobbet nogensinde.

De får i fællesskab lettet deres hjerter og hjælper hinanden med at få genopbygget deres selvtillid, når de vender alt fra kaskader af opkast, en helt utrolig uheldig menstruation, tyranni i modeverdenen samt eksempler på en interviewsituation og en styling gone wrong.

Se med når de kendte vender 'Den værste dag i mit liv' til grin, hygge og sammenhold - fra mandag 23. april på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY.

Seneste nyt

27. november 2020

De Olympiske Lege vender tilbage til TV 2 og får den mest intensive dækning nogensinde

Link til De Olympiske Lege vender tilbage til TV 2 og får den mest intensive dækning nogensinde
27. november 2020

TV 2 indsamler julehjælp til socialt udsatte børnefamilier

Link til TV 2 indsamler julehjælp til socialt udsatte børnefamilier
27. november 2020

The Olympic Games return to TV 2 and will receive the most intensive coverage ever.

Link til The Olympic Games return to TV 2 and will receive the most intensive coverage ever.

Billede {0} af {1}