Lene Beier: Vi skal hjælpe hinanden noget mere

Lene Beier er vært i TV 2 FRIs nye boligprogram 'Sig det med bolig', hvor hun med hjælp fra boligstylist Louise Dorph og tømrer Ulrik Foss forærer en bolig-make-over til en, som fortjener det. (Foto: Frederik Bygballe / TV 2)

Lene Beier er vært i TV 2 FRIs nye boligprogram 'Sig det med bolig', hvor hun med hjælp fra boligstylist Louise Dorph og tømrer Ulrik Foss forærer en bolig-make-over til en, som fortjener det. (Foto: Frederik Bygballe / TV 2)

Nyt boligprogram, 'Sig det med bolig', har fået tv-værten til at tænke over det med 'at hjælpe' - se med fra onsdag 4. april på TV 2 FRI

I TV 2 FRIs nye boligprogram, 'Sig det med bolig', der har premiere onsdag 4. april, tager Lene Beier sammen med boligstylist Louise Dorph og tømrer Ulrik Foss Danmark rundt for at give en boligfornyelse til personer, der har været igennem en svær tid. Deres nærmeste har nomineret dem til at få denne bolig-make-over og hjælper også til med at realisere projektet. Og det er noget, der tiltaler Lene Beier, der er i fuld gang med optagelserne:

- Det er helt fantastisk at opleve den villighed, der er, for at hjælpe der, hvor vi kommer ud, og det er noget, jeg synes, vi alle kan blive bedre til. At hjælpe hinanden. For selv om jeg synes, at jeg er god til at hjælpe familie og venner, når de trænger til en hånd, så er jeg nok ikke så god til at få øje på det selv. Og det vil jeg gerne blive bedre til. Lige at blive mere opmærksom på, hvis naboen for eksempel kunne have brug for hjælp, siger Lene Beier. 

Ikke et øje tørt
I 'Sig det med bolig' besøger Lene Beier samme med boligstylist Louise Dorph og tømrer Ulrik Foss personer forskellige steder i Danmark, der har gennemlevet en svær periode i deres liv. Det er deres nærmeste, der har indstillet dem til programmet, og det er også venner og familie, der hjælper til med at forvandle hjemmets rum til skønne oaser. Vi følger boligforvandlingen på tæt hold, og der er masser af inspiration, tips og tricks at hente. Når programmets hovedperson efter to dage kommer hjem til en fantastisk boligstyling og andre overraskelser, er der ikke et øje tørt:

- Det er gode historier med gode tårer. Jeg kan i hvert fald ikke lade være med at blive rørt, for de mennesker, vi møder, de går lige i hjertet på en. Og så er der også masser af tips at hente i programmerne, for Louise er bare hamrende dygtig, og det er vores tømrer, Ulrik, også. Så jeg kan kun anbefale, at man ser programmerne, siger Lene Beier.

Lene Beier er vært i boligprogrammet 'Sig det med bolig'. (Foto: Frederik Bygballe / TV 2)

Varmt spa-inspireret badeværelse
I første program er vi hjemme hos Kristina, der bor sammen med mand og børn i et gammelt bondehus i idylliske Gl. Havdrup på Sjælland. Kristina ved ikke, at hendes mand, Mikkel, har nomineret hende til 'Sig det med bolig'. Han synes, hun fortjener et varmt og rart sted i det kølige bondehus, der kun har én opvarmningskilde. Mikkel var tæt på at miste Kristina under fødslen af deres for tidligt fødte søn, Buster, og han synes i den grad, at hun fortjener en overraskelse. Og det får hun - i form af et lunt og lækkert spa-inspireret badeværelse.

Stue og soveværelse i et og samme rum
Vi skal i de efterfølgende programmer også møde blandt andre Betina, der har været igennem et langt brystkræftforløb. Hendes tvillingepiger på 13 år har nomineret hende til 'Sig det med bolig', fordi de synes, hun trænger til et sted, hvor hun kan slappe af og lade op. Betina har soveværelse i stuen, og det bliver forvandlet til et hyggeligt og rart opholdsrum med en smart designer-sovesofa-løsning. 

Designeréntre og gårdhave med pizzaovn
Helga mistede for et år siden sin mand, der døde af kræft. Nu er hun alene med to mindre børn, og veninden Kamilla synes, at hun fortjener at få hjælp til fornyelse af gårdhave og entré. Siden mandens alt for tidlige død har hun ikke haft overskud til at gøre noget ved nogen af delene. Og hun får sig noget af en overraskelse, da hun kommer hjem til designerentré og en grøn gårdhave med pizzaovn.

Se disse og mange flere fantastiske boligforvandlinger i 'Sig det med bolig', der har premiere onsdag 4. april på TV 2 FRI.

Seneste nyt

17. september 2020

TV 2 viser den prisvindende ’The Cave’

Link til TV 2 viser den prisvindende ’The Cave’
17. september 2020

Promax: TV 2 Marketing er Marketing Team of The Year – igen!

Link til Promax: TV 2 Marketing er Marketing Team of The Year – igen!
17. september 2020

Hæder til Mikkel Beha Erichsen og ’Kurs mod…’

Link til Hæder til Mikkel Beha Erichsen og ’Kurs mod…’

Billede {0} af {1}