Søs og Kirsten - Rejsen mod gode grin

Rejsen mod de gode grin begynder på TV 2 FRI mandag 12. februar 2018 klokken 20.50, hvor Søs og Kirsten tager til Japan. Herefter går turen til Finland, Israel, Skotland, Vietnam og Brasilien. (Foto: TV 2)

Rejsen mod de gode grin begynder på TV 2 FRI mandag 12. februar 2018 klokken 20.50, hvor Søs og Kirsten tager til Japan. Herefter går turen til Finland, Israel, Skotland, Vietnam og Brasilien. (Foto: TV 2)

I TV 2 FRIs nye rejseprogram 'Søs og Kirsten - Rejsen mod gode grin' er Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt på jagt efter noget at grine af i seks forskellige lande. Se med fra mandag 12. februar 2018 på TV 2 FRI - hvis du er klar på at have det sjovt!

Af Tina Anna Christiansen, TV 2 Kommunikation


Du kender dem helt sikkert som Søs & Kirsten, der drager kongeriget rundt og laver sjov og spas i forskellige karakterer, bl.a. som moster Elly og Dichael.

Nu kan du opleve Søs & Kirsten som Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt, når de to veninder sammen rejser til seks forskellige lande kloden rundt for at finde ud af, hvad folk egentlig griner af. Håbet er, at Søs og Kirsten, der har mere end 30 års succes med at få os danskere til at grine, måske endda kan tage nogle erfaringer med hjem, der gør, at vi får det endnu sjovere.

Turen går til …
Rejsen mod de gode grin begynder på TV 2 FRI mandag 12. februar 2018 klokken 20.50, hvor Søs og Kirsten tager til Finland. Herefter går turen til Japan, Skotland, Vietnam, Brasilien og Israel.

I hvert land møder Søs og Kirsten en lokal humorguide, der viser, hvordan man har det sjovt dér, hvor de er. Søs og Kirsten tager også imod morsomme og til tider grænseoverskridende udfordringer. Hvor end de kommer frem i verden, har de sat sig for at have det sjovt sammen med dem, de møder. 

Opfindsomme finner
Finnerne er vores skandinaviske fætterfolk, men mange vil måske mene, at de er uden humor. Det undersøger Søs og Kirsten og finder ud af, at finnerne er særdeles opfindsomme og konkurrencelystne.

Søs og Kirsten er med til konkurrencer, som finnerne selv har opfundet, og især den om at kunne sidde i længst tid med numsen bar i en myretue overrasker de to damer. Det er også i Finland, at Kirsten bliver løftet op på ryggen af verdensmesteren i koneløb, som gladeligt stikker af sted med hende i løb!

I hvert land møder Søs og Kirsten en lokal humorguide, der viser, hvordan man har det sjovt dér, hvor de er. Søs og Kirsten tager også imod morsomme og til tider grænseoverskridende udfordringer. Hvor end de kommer frem i verden, har de sat sig for at have det sjovt sammen med dem, de møder. (Foto: TV 2)

Ekstreme Japan
Japanerne er kendt som et folk, der gerne tager tingene til ekstremer. Det oplever de to danske rejsekammerater, når de bl.a. undersøger, hvordan man underholder gæsterne på en tema-café.

I Tokyos skøreste restaurant, Kagaya, bliver de serviceret af stedets eneste tjener. Han forstår at give Søs og Kirsten den ene absurde og grænseoverskridende oplevelse efter den anden, og det er et par chokerede damer, der må grine med!

Bramfri skotter
Skotterne er kendt for sækkepibemusik, whisky, nederdele til mænd og retter med indvolde fra får. Søs og Kirsten prøver det hele og opdager også, at skotterne bør være kendte for at gøre grin med hinanden på den kærlige måde.

Den skotske komiker Karen Dunbar giver en lektion i, hvordan man i Skotland kan kalde hinanden de grimmeste ting og mene det kærligt. Aldrig har Søs og Kirsten sagt så slemme ord - og kunnet grine højlydt af det.

Det kommunistiske Vietnam
Vietnameserne lever under et af verdens allersidste kommunistiske styrer. Hvordan påvirker det, hvad de griner af?

Søs og Kirsten tager til Hanoi, hvor de lokale holder fast i, at alle kan lege de børnelege, vi herhjemme stopper med, når vi bliver voksne. Søs og Kirsten kaster sig ud i sjipning og bambusdans midt på Hanois mest besøgte plads, og det er også her, at de for første gang prøver latteryoga - og ender med at kunne lide det.

I TV 2 FRIs nye rejseprogram 'Søs og Kirsten - Rejsen mod gode grin' er Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt på jagt efter noget at grine af i seks forskellige lande. (Foto: TV 2)

Festlige Brasilien
Søs og Kirsten besøger også Rio de Janeiro - byen, hvor indbyggerne er kendt for at kunne få den mest triste hverdag til at blive en fest.

På Copacabana møder de en havfrue, der hver dag spreder glæde ved at sole sig i sandet eller plaske rundt i vandet. Søs og Kirsten oplever 'havfruens' smittende entusiasme, og den euforiske stemning går igen, når de senere lærer at danse samba af høje, udsmykkede dansere.

Overraskende Israel
Israel er en nation, der er sammensat af folk fra alle egne af verden, og Søs og Kirsten bliver overrasket over, hvad man griner af i landet.

Den vildeste oplevelse får de, da de hopper ind i en varevogn med en meget troende jødisk fraktion. Disse jøder mener, man skal frelse verden med glæde, grin og dans til høj technomusik. Søs og Kirsten ender med at danse vildt og voldsomt midt i Jerusalems trafikkaos og opdager, at glæde avler glæde.

Pruttemaskinen
Søs og Kirsten oplever ikke kun, hvad andre folkeslag har det sjovt med. De tester også, hvad dem, de møder, griner af.

Med på rejsen har de en 'international humortest', en pruttemaskine, for er der andre end danskere, som synes, at prutter er sjove? Hvordan vil folk i hele verden reagere, når de helt uventet hører en prut fra de to danskere? Vil de lade som ingenting, eller vil de falde om af grin, når Søs og Kirsten tænder deres medbragte og skjulte pruttemaskine?

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}