Se verdensmesterskabet i Counter-Strike på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY

Astralis i finalen ved sidste års 'E-League Major' (Foto: Scanpix / TV 2)

Astralis i finalen ved sidste års 'E-League Major' (Foto: Scanpix / TV 2)

22-01-2018
Af: TV 2 Kommunikation

Fra fredag 26. januar kan du opleve Danmarks bedste og nogle af verdens bedste Counter-Strike-hold i aktion ved dette års ’E-LEAGUE Major’. Du kan følge med direkte på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY frem til og med finalen søndag 28. januar.

Af Frederik Barnholdt, TV 2 Kommunikation


TV 2 har erhvervet rettighederne til Counter-Strike-turneringen ’E-LEAGUE Major’, og dermed bliver det muligt at se kvartfinalerne, semifinalerne og finalen direkte på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY. 

Danske Astralis er de forsvarede mestre af den internationale Counter-Strike-turnering ’E-LEAGUE Major’, som ofte betegnes som verdensmesterskabet inden for computerspillet. Turneringen, der afholdes i de amerikanske byer Boston og Atlanta, løber af stablen i uge 4 og afsluttes søndag 28. januar på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY. 

Dansk håb
Counter-Strike er populært i Danmark, og flere danskere er også repræsenteret i turneringen. Foruden de fem danske spillere fra holdet ’North’, som gik ud af turneringen søndag aften efter tre nederlag i træk, er i alt seks danskere med til ’E-LEAGUE Majoren’. 

Èn af dem er den 27-årige Finn Andersen, som går under aliasset ’Karrigan’ og spiller for det amerikanske tophold Faze. De resterende fem danskere (Nicolai Hvilshøj Reedtz, Peter Rothmann, Andreas Højsleth, Markus Kjærbye og Lukas Egholm Rossander) spiller for de forsvarende mestre Astralis. Selvom Astralis er blandt de bedste Counter-Strike hold i verden, nåede holdet ikke med til turneringens finaleweekend, men blev slået ud sent mandag aften.

Én million dollars på spil
Når otte af verdens bedste Counter-Strike-hold mødes i weekenden i Atlanta, kæmper de ikke blot om æren, men også om en stor præmiepulje på i alt én million dollars. Der er derfor god grund til at glæde sig foran skærmen, når turneringens afsluttende runde går i gang. Kvartfinalerne (fredag 26. januar), semifinalerne (lørdag 27. januar) og finalen (søndag 28. januar) sendes direkte på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY.

Værter ved weekendens transmissioner er Andreas 'Jern' og Niels 'Rizc', der også var værter, da DR3 i november sendte fra Royal Arena i november. 

Seneste nyt

22. juli 2021

TV 2 dækker U21-landsholdets vej til EM i 2023

Link til TV 2 dækker U21-landsholdets vej til EM i 2023
13. juli 2021

Camilla Martin til TV 2 SPORT

Link til Camilla Martin til TV 2 SPORT
01. juli 2021

Nu åbner TV 2 PLAY døren for Paramount+

Link til Nu åbner TV 2 PLAY døren for Paramount+

Billede {0} af {1}