'En have i gave' er tilbage på TV 2 FRI

Jan sender Carina på en venindetur i to dage, og imens rykker Cecilie (th.) og Knud (tv.) ind med et gartnerteam. På to dage forandrer teamet den lidt kedelige villahave til et sted med blandt andet et orangeri, hvor Carina kan rekreere og forhåbentlig få kræfterne tilbage. (Foto: Metronome / TV 2)

Jan sender Carina på en venindetur i to dage, og imens rykker Cecilie (th.) og Knud (tv.) ind med et gartnerteam. På to dage forandrer teamet den lidt kedelige villahave til et sted med blandt andet et orangeri, hvor Carina kan rekreere og forhåbentlig få kræfterne tilbage. (Foto: Metronome / TV 2)

Cecilie Hother er denne gang vært, når TV 2 FRI vender tilbage med nye afsnit af 'En have i gave' fra tirsdag 6. februar.

Af Tina Anna Christiansen, TV 2 Kommunikation


Otte haveejere får deres livs overraskelse, når de efter to dage væk hjemmefra kommer hjem til en totalt forvandlet have - udtænkt og udformet af et hold havefolk med havearkitekten Knud Bundgaard i spidsen og med Cecilie Hother som vært.

De nye afsnit af ’En have i gave’ kan ses på TV 2 FRI og TV 2 PLAY fra tirsdag 6. februar.

Hvem deltager i 'En have i gave' 2018?
De heldige deltagere i 'En have i gave' er blevet udvalgt blandt over 1.000 ansøgere, der syntes, at netop deres kone eller mand eller en helt tredje havde fortjent en håndsrækning med haven.

De otte haver, der blev udvalgt til at få et besøg af gartnerteamet med havearkitekt Knud Bundgaard i spidsen, skal på to dage forvandle de kedelige eller tilgroede haver til skønne, blomstrende oaser.

Hvert et spadestik bliver en kamp mod tiden, da teamet kun har to dage. Og som seere får vi lov til at følge med i hele historien - fra tankerne bag de storslåede skitser tænkes, til den uvidende haveejer vender hjem. 

De otte haver, der blev udvalgt til at få et besøg af gartnerteamet med havearkitekt Knud Bundgaard (på billedet) i spidsen, skal på to dage forvandle de kedelige eller tilgroede haver til skønne, blomstrende oaser. (Foto: TV 2)

En have i Høruphav
Cecilie Hother og Knud Bundgaard begynder på Als, i Høruphav, hvor Jan har bedt om hjælp til en ny have. Han vil gerne overraske sin kæreste, Carina, der er sygemeldt efter en operation for en hjernesvulst. Oven i sit eget benhårde sygdomsforløb mistede hun også sin mor.

Jan sender Carina på en venindetur i to dage, og imens rykker Cecilie og Knud ind med et gartnerteam. På to dage forandrer teamet den lidt kedelige villahave til et sted med blandt andet et orangeri, hvor Carina kan rekreere og forhåbentlig få kræfterne tilbage.

Haveværten Hother
Cecilie Hother, der er vært på 'En have i gave', har efterhånden optaget masser af dejlige programmer til TV 2 FRI. Men dette har været noget ganske særligt, fortæller Cecilie:

- Det har faktisk også været en gave for mig at få lov til at være vært på 'En have i gave'. Deltagernes historier har rørt mig dybt, og jeg er utroligt taknemmelig over, at de har villet dele deres personlige historier med mig. Det er helt fantastisk også at få lov til som vært at være med til at gøre den lille forskel og enten skabe lidt glæde eller gøre deltagernes liv lettere. Det går lige i hjertet på mig hver gang, siger Cecilie Hother. 

Cecilie Hothere er vært på 'En have i gave' (Foto: TV 2)

Haveeksperten i 'En have i gave'
Knud Bundgaard er havearkitekten, der udtænker de nye haver gennem alle programmer i 'En have i gave'. Knud er vokset op på en planteskole og har aldrig mistet sin kærlighed til det grønne. Han lægger vægt på at forme haverne, så de passer til personerne, huset og grunden.

Ambitionerne er store, når vildnis skal tæmmes, kedelige græsplæner nytænkes, nordvendte forhaver lives op, og uoverskuelige jordbunker flyttes til fordel for hygge, leg og spændende spiselige vækster. 

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}