TV 2 ZULU inviterer til filmaften alle hverdage i december

Eddie Murphy som den uortodokse og rapkærtede politimand Axel Foley og Judge Reinhold som Beverly Hills-strømeren Billy Rosewood som i Tony Scotts hæsblæsende krimi-komedie"Frækkere end politiet tillader 2" fra 1987. Som skurk i filmen ses ingen ringere end danske Birgitte Nielsen (Foto: TV 2)

Eddie Murphy som den uortodokse og rapkærtede politimand Axel Foley og Judge Reinhold som Beverly Hills-strømeren Billy Rosewood som i Tony Scotts hæsblæsende krimi-komedie"Frækkere end politiet tillader 2" fra 1987. Som skurk i filmen ses ingen ringere end danske Birgitte Nielsen (Foto: TV 2)

TV 2 ZULU serverer igen film hver aften i december, og du kan glæde dig til masser af drama, komedie, romantik, action og science fiction under ’ZULU Julu Bio’. Og så fejrer ’Natholdet’ julemåneden med øl-smagning i en daglig julekalender.

I hele december kan seerne glæde sig til julemagi og gode grin, når TV 2 ZULU inviterer til ’ZULU Julu Bio’ alle hverdagsaftener klokken cirka 21.40 – lige efter ’Natholdets Julekalender’. 

De hyggelige film-timer kan seerne tilbringe i selskab med blandt andet Eddie Murphy-klassikerne ’Frækkere end politiet tillader’, ’Out of the Furnace’, ’De tre musketerer’, Harry Potter-filmene samt mange andre.

ZULU- og PLAY-seerne får også mulighed for gensyn med den populære serie ’Tomgang’ med bl.a. Mick Øgendahl, Sarah Grünewald og Rune Klan, og de kan følge den amerikanske sangkonkurrence ’The Voice’ helt frem til finalen, som ZULU sender lillejuleaften.

TV 2 ZULU laver også sin egen årskavalkade i programmet ’ZULUs 2017 – De 10 ting vi talte mest om’, som sendes mandag 18. december. 

’Natholdets julekalender’

I ’Natholdet’ er der dækket op til den helt store december-ølsmagning, når øl-eksperten Carsten Berthelesen tager Anders Breinholt og Søren Rasted med på en stor øl-rejse. I løbet af én optagedag præsenterer Carsten 24 forskellige øl fra hele verden for Anders og Søren. 

I løbet af en optagedag præsenterer øl-eksperten Carsten Berthelsen 24 forskellige øl fra hele verden for Anders Breinholt og Søren Rasted. De 24 specielle og unikke øl udgør tilsammen dagene i ' Natholdets julekalender'. (Foto: Casper Østergaard Vester / TV 2)

De 24 specielle og unikke øl udgør tilsammen alle dagene i en skøn og berusende julekalender. Undervejs bliver der smagt på snacks, som passer perfekt til den pågældende øl, og så bliver øllene vurderet på et specialdesignet øl-barometer. Desuden vil der være en promillemåler til fri afbenyttelse. 

Første afsnit af ’Natholdets julekalender’ sendes 1. december klokken 20.55, men de fleste dage i december vil sendetidspunktet være klokken 21.25.

Magi i luften

Julen er ikke kun gode specialøl, gaver og godter, men også en tid fuld af magi som i filmen ’Harry Potter og de vises sten’, ’Harry Potter og hemmelighedernes kammer’, og ’Harry Potter og Halvblodsprinsen’. 

Den forældreløse dreng Harry (Daniel Radcliffe) vokser op under fattige kår hos sin onkel og tante, men som 11-årig får han pludselig et brev med indbydelse til at studere ved Hogwarts’ akademi for trolddom. Det viser sig nemlig, at han forældre var magtfulde troldmænd, og han selv besidder unikke magiske evner, som han bør oplæres i at bruge på Hogwarts. 

Nytår med stærk comedy
Efter 24. december fortsætter TV 2 ZULU julefesten med flere film, og det sker med visningen af storslåede filmklassikere som 'Moulin Rouge’, ’Grease’, ’Klovn Forever’, ’World War Z’ og den fire gange prisvindende eventyrfilm ’Jumanji’ med bl.a. Kirsten Dunst i en af rollerne.

Søndag 31. december kan seerne varme op til nytår med masser af serieafsnit af klassikerne 'Sex and the City' og 'Modern Family' samt comedy med Tobias Dybvad i 'Dybvaaaaad!'

Når ZULU-seerne 1. januar hviler ud efter nytårs-anstrengelserne, er det med masser af god comedy på skærmen, bl.a. tv-premiererne på Mick Øgendahls show 'FEST', 'Comedy Aid 2017' og 'Jesper Juhl - Sikke en joke' og et gensyn med 'ZULUs 2017 - De 10 ting vi talte mest om'.

-----

Læs også:
Stærke december-traditioner på TV 2

Hyggelig december-stemning på CHARLIE

TV 2 FRI tyvstarter julen

-----

Se trailer for 'ZULU Julu Bio':

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}