TV 2 FRI tyvstarter julen

Julen har indtaget 'Krejlerkongen', hvor auktionarius Lasse Rimmer byder indenfor til en hyggelig og sjov julequiz. Julegæsterne er tv-vært Michael Meyerheim og filminstruktør Tomas Villum Jensen, mens holdkaptajnerne er Brian Mørk og Cecilie Hother. (Foto: STV Productions / TV 2)

Julen har indtaget 'Krejlerkongen', hvor auktionarius Lasse Rimmer byder indenfor til en hyggelig og sjov julequiz. Julegæsterne er tv-vært Michael Meyerheim og filminstruktør Tomas Villum Jensen, mens holdkaptajnerne er Brian Mørk og Cecilie Hother. (Foto: STV Productions / TV 2)

Krejlerkongen julespecials, masser af julefilm og klipshow med juletema er nogle af de programmer, TV 2 FRI byder på frem til jul.

TV 2 FRI er i gang med sit stærkeste år nogensinde, og med et markant 2017 i ryggen byder TV 2 FRI på masser af julemad, julegaver, brunkager, konfekt og familiebesøg. Jul rimer nemlig på hygge med familien, og det er præcis, hvad TV 2 FRI gerne vil give seerne i december.

TV 2 FRI inviterer bl.a. seerne med indenfor hos Lasse Rimmer i krejlerstudiet, når han siger glædelig jul med otte helt nye afsnit af ’Krejlerkongen – julespecials’, som sendes mandag til torsdag klokken 21.50 med premiere mandag 4. december.

Julefilm på FRI (næsten) hver dag
Og hvem elsker ikke en god film i december, som selvfølgelig skal handle om jul? TV 2 FRI er begyndt at sende julefilm, og fra 1. december og de fleste af månedens dage sender TV 2 FRI julefilm fra bl.a. USA, Canada og Sverige, som varmer op til en romantisk og sjov jul.

Det drejer sig om film som f.eks. ’Den perfekte juleliste’, ’Let It Snow’, ’One Christmas Eve’, ’En forbandet god jul’, ’Jul og sød musik’, ’Et romantisk juleeventyr’, ’En magisk jul’, ’Jul og sød musik’, ’Vagabondens jul’ og ’Shelby – hunden, der reddede julen’.

Helena Bergström som Carina i den svenske komedie 'En forbandet god jul' fra 2015. Helena Bergström har selv instrueret filmen. (Foto: TV 2)

Jul hos vores naboer
TV 2 FRI skal også til jul hos vore naboer i Sverige og England. Fra Sverige er det den populære vært Ernst, der viser, hvordan en ægte jul i det svenske skal forløbe i ’Jul med Ernst’. Han giver masser af gode tips til julemaden, julebag med børnene og hjemmelavede julegaver. Og så tager han også på en skitur, for til jul hører naturligvis masser af sne – og hele familien skal med!

Der er også masser at grine af for hele familien, når vi viser de sjoveste juleklip fra nettet med både nuttede dyr og uheldige julegæster. Og så tager vi til jul i teltet i England til ’Den store britiske bagedyst – julespecial’. De to dommere fra 'Den store britiske bagedyst', kogebogsforfatter Mary Berry og professionel bager Paul Hollywood, inviterer indenfor i julekøkkenet til en hyggelig snak om julebag.

Vi kommer også indenfor hos Kirstie Allsopp, når vi sender juleprogrammer som ’Alletiders jul med Kirstie’, ’Kirsties hjemmelavede jul’ og ’Kirsties herlige julerier’. Her er der masser af inspiration at hente for at få sig den drømmejul, man går og ønsker sig.                          

Gensyn med ’Jul i Tivoli’
Vi kommer også med bag kulisserne i Den gamle have, Tivoli i København, når den skal gøres klar fra Halloween til jul. Der er kun 17 dage til at nå den store forvandling, og vi følger blandt andre designchef Jacob Helenius, der har det overordnede ansvar, og som har lavet planen og designet for julen.

Derudover følger vi Benedikte, der har Vaffelbageriet: En bod i Tivoli, der har været i hendes mands familie i over 100 år. De ansatte skal træne i at lave vafler, æbleskiver og meget andet. Vi møder desuden Anders, der er kontrollør, og Jannik i billetlugen. De er ansigterne udadtil for Tivoli, og de sætter en ære i at give gæsterne en god oplevelse.

Nytårsdag ved fjerne kyster
1. januar - årets største tv-dag - får TV 2 FRI-seerne et gensyn med hele den seneste sæson af de inspirerende rejseprogrammer 'Kurs mod fjerne kyster' med familien Beha Erichsen.

TV 2 FRI viser også ekstraprogrammerne 'Kurs mod fjerne kyster - ekstra', hvor Lene Beier interviewer og sætter de enkelte afsnit yderligere i perspektiv.

-----------

Læs også:
Hyggelig december-stemning på CHARLIE

TV 2 ZULU holder ’ZULU Juli Bio’

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}