Store og små revyer vandt priser ved 'Charlies Revygalla'

Lise Baastrup fik prisen som Årets talent 2016 - en pris, hun fik overrakt af kollegaen fra Cirkusrevyen, Ulf Pilgaard. (Fotos: Per Arnesen / TV 2)

Lise Baastrup fik prisen som Årets talent 2016 - en pris, hun fik overrakt af kollegaen fra Cirkusrevyen, Ulf Pilgaard. (Fotos: Per Arnesen / TV 2)

Cirkusrevyen og Kerteminderevyen blev de helt store vindere, da TV 2 CHARLIE hyldede revyerne ved årets Revygalla i Cirkusbygningen i København. Showet vises på TV 2 CHARLIE lørdag 3. september kl. 20.50.

Søndag aften var landets største revystjerner samlet for at fejre den store danske revytradition ved det årlige awardshow 'Charlies Revygalla'. Der var lagt op til en festaften ud over det sædvanlige med masser af sang, grin og god musik - alt sammen præsenteret af de veloplagte værter Camilla Miehe-Renard og Søren Pilmark.

Hæder til Kerteminde
Efter flere år, hvor revypriserne skiftevis er gået til de små og de store etablerede revyer, kunne begge parter i år juble over det brede felt af nominerede. Alligevel var det Cirkusrevyen og Kerteminderevyen, som kunne juble højest, da de tilsammen vandt fire ud af de fem priser.

Kerteminderevyen, der i år bestod af Trine Gadeberg, Farshad Kholghi, Marie Mondrup, Kim Hammelsvang, Peter Bom og Frede Gulbrandsen, løb med den prestigefyldte pris 'Bedste revy 2016'. De kunne samtidig glæde sig over, at Kim Hammelsvang modtog prisen som 'Årets mandlige kunstner'.

Værterne ved 'Charlies Revygalla 2016' var Søren Pilmark og Camilla Miehe-Renard.

Fra Cirkusrevyen blev både Ulf Pilgaard og Lise Baastrup hyldet og modtog hver en pris - Ulf Pilgaard for 'Årets parodi', overrakt af skuespiller Ditte Hansen, for sin parodi på dronning Margrethes nytårstale.

Kvinderne stjal rampelyset
Selvsamme Ulf Pilgaard var også på scenen for at overrække prisen for 'Årets talent', som gik til kollegaen Lise Baastrup. Hun modtog prisen efter en særpræstation i dette års Cirkusrevyen, som også blev belønnet med fremragende anmeldelser i både BT, Berlingske og Information.

Prisen som 'Årets kvindelige kunstner' gik til den erfarne Bodil Jørgensen, som modtog prisen for sin medvirken i dette års 'Tam Tam i Glassalen', hvor hun bl.a. giver den som diagnosehungrende soccer mom sammen med Sofie Stougaard.

Niels Olsen og Bodil Jørgensen optrådte ved 'Charlies Revygalla 2016' med nummeret "Den sørgmodige hanekylling" fra Tam Tam i Glassalen.

De vandt priser
Således blev årets fem revypriser fordelt:

Årets Revy 2016: Kerteminderevyen.

Årets parodi: Ulf Pilgaard for Cirkusrevyen.

Årets talent: Lise Baastrup for Cirkusrevyen.

Årets kvindelige kunstner: Bodil Jørgensen for Tam Tam i Glassalen.

Årets mandlige kunstner: Kim Hammelsvang for Kerteminderevyen.

Seerne kan glæde sig til at se hele revygallaen på TV 2 CHARLIE lørdag 3. september kl. 20.50 - og der bliver mulighed for et gensyn på CHARLIE søndag 18. september kl. 21.40.

Prisen som Årets Revy 2016 gik til folkene bag Kerteminderevyen på Fyn.

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}