Er du klar til 11 dage på ZULU spækket med comedy?

Seerne kan under comedy-festivalen glæde sig til at se tv-premierer på de etablerede komikeres nyeste onemanshows og se frem til at blive præsenteret for shows fra de nyeste skud på comedy-stammen. (Foto: TV 2)

Seerne kan under comedy-festivalen glæde sig til at se tv-premierer på de etablerede komikeres nyeste onemanshows og se frem til at blive præsenteret for shows fra de nyeste skud på comedy-stammen. (Foto: TV 2)

TV 2 ZULU inviterer endnu engang comedy-elskende danskere til Zulu Comedy Festival. TV 2 ZULU viser i år intet mindre end ti tv-premierer på forskellige comedyshows og transmitterer ’Zulu Comedy Galla 2016’ med Rune Klan som vært.

 

 

Det er atter blevet den tid på året, hvor tv-kalenderen skal fyldes op med comedy. Fra torsdag 1. september til søndag 11. september viser TV 2 ZULU en lang perlerække af comedyshows. 

Seerne kan under comedy-festivalen glæde sig til at se tv-premierer på de etablerede komikeres nyeste onemanshows og se frem til at blive præsenteret for shows fra de nyeste skud på comedy-stammen. Det hele kulminerer søndag 11. september, når TV 2 ZULU sender ’Zulu Comedy Galla 2016’, hvor standupkomiker og tryllekunstner Rune Klan styrer slagets gang. 

Ti tv-premierer på elleve dage
TV 2 ZULU har i år samlet en tv-pakke tæt fyldt med tv-premierer på comedyshows. Der er på de elleve dage blevet plads til intet mindre end ti tv-premierer, og allerede fra dag ét kan seerne glæde sig til at se Christian Fuhlendorff på ukendt farvand, når han udfordrer sig selv i showet ’Impro’. Her træder Fuhlendorff ind på scenen i Comedy Zoo uden forberedelse, uden ideer, men bare som sig selv og sine skøre tanker.

Dagen efter kan seerne se frem til tv-premieren på Daniel Lills onemanshow ’Livslimbo’. Daniel Lill er et af de lysende talenter inden for komikkens verden, og han har tidligere varmet op for blandt andet Simon Talbot, Mick Øgendahl og Jacob Tingleff. 

Nu er Daniel klar med sit første onemanshow, og ’Livslimbo’ er en helt igennem fantastisk beretning om Daniels splittelse i dagligdagen. Du vil uden tvivl få gang i grinemusklerne, når Daniel Lill tager dig med på tur i sit livs limbo.   

De garvede kan også
TV 2 ZULU har også gjort plads til premierer på de mere garvede komikeres nyeste onemanshows. 

Jan Gintberg, Thomas Hartmann, Uffe Holm, Tobias Dybvad, Jonatan Spang, Ruben Søltoft og Micael Schøt har alle et nyt show parat til ZULU-seerne, og blandt disse premierer stammer tre shows dermed fra komikere - Jonatan Spang, Simon Talbot og Ruben Søltoft - som er nomineret til den prestigefyldte pris Årets komiker ved ’Zulu Comedy Galla 2016’.

Jonatan Spangs show ’Danmark’ vises for første gang på tv i sin fulde længde under Zulu Comedy Festival, og ZULU sender ligeledes for første gang på dansk tv Simon Talbots ’Mr. Copenhagen’ og Ruben Søltofts ’Mit hoved’. Den fjerde nominerede til Årets komiker, Sofie Hagen, kan ses på TV 2 ZULU søndag 11. september kl. 23.30 med det anmelderroste show ’Bubblewrap’.

Herudover kan seerne på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY-brugerne se shows med Frank Hvam, Torben Chris, Brian Mørk og Lasse Rimmer, Alex Thelander, Jacob Tingleff, Morten Wichmann, Linda P og Heino Hansen og Jakob Svendsen med deres såkaldte onemanshow ’Heino & Jakobs oneman-show’.

Zulu Comedy Festival kan opleves på flere måder i dagene 1.-11. september - både på tv med ’Zulu Comedy Galla 2016’ som kulminationen og med flere end 200 shows på scener i København og Aarhus.

Du kan følge Zulu Comedy Festival på Facebook her og købe billetter her.

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}