TV 2 PLAY klar på Apple TV

Udover muligheden for at se TV 2 PLAY med den nyeste udgave af Apple TV er det også muligt at se TV 2 PLAY via AirPlay på den tidligere udgave af Apple TV. (Foto: TV 2)

Udover muligheden for at se TV 2 PLAY med den nyeste udgave af Apple TV er det også muligt at se TV 2 PLAY via AirPlay på den tidligere udgave af Apple TV. (Foto: TV 2)

TV 2s streamingtjeneste TV 2 PLAY styrker tilgængeligheden med en nyudviklet app til Apple TV.

Danske dramaserier, dansk comedy, sport, dokumentar, underholdning, nyheder og alt det andet indhold fra TV 2s kanaler kan nu også ses på den nyeste Apple TV med en nyudviklet TV 2 PLAY-app, der bl.a. gør det let at zappe imellem TV 2s kanaler.

- Vi har udviklet app'en med fokus på at understøtte storskærmsoplevelsen med simpel og tydelig navigation og mulighed for at skifte mellem TV 2s kanaler under live-sening på en hurtig og enkel måde. Det forventer vi, at mange vil sætte pris på, da vores erfaring med smart-tv er, at når streaming flytter til den store skærm, så stiger live-seningen, fortæller TV 2s platformschef, Bo Bergstedt, og uddyber:

- På den måde minder streaming på husalteret mere om traditionel tv-sening, hvor seeren i større stil gerne tænder og lader sig inspirere af det, der sendes live i forhold til at se tv på fx smartphones og tablets, hvor flere foretrækker selv at udvælge, hvad de vil se.

Udover muligheden for at se TV 2 PLAY med den nyeste udgave af Apple TV er det også muligt at se TV 2 PLAY via AirPlay på den tidligere udgave af Apple TV, ligesom det også er muligt at se TV 2 PLAY på fladskærmen med Chromecast samt via udvalgte smart-tv. Til mobile enheder er der dedikerede apps til Android og iOS. Derudover kan TV 2 PLAY ses tv2play.dk

- Vi har udviklet app'en med fokus på at understøtte storskærmsoplevelsen med simpel og tydelig navigation og mulighed for at skifte mellem TV 2s kanaler under live-sening på en hurtig og enkel måde, siger TV 2s platformschef, Bo Bergstedt. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)

Om TV 2 PLAY
TV 2 PLAY er TV 2s streamingtjeneste, der giver mulighed for at se alle TV 2s kanaler, hvor man vil, og når man vil. TV 2 PLAY er kendetegnet ved snigpremierer og hele sæsoner med danske dramaserier, dansk comedy, sport, underholdning, dokumentar og nyheder kendt fra TV 2s kanaler. Samtidig er der også unikt indhold, som kun kan ses på TV 2 PLAY i form af sammendrag af sportskampe og cykeletaper, direkte og ekstra shows samt unikke serier, der kun kan ses på TV 2 PLAY.

Adgang til 'Hele Pakken' koster 129 kroner per måned, der giver fuld adgang til kanalerne live, on demand samt unikt indhold. 'Live Pakken' til 99 kroner per måned giver adgang til alt, der sendes live på TV 2s kanaler og TV 2 PLAY. 'On Demand'-pakken koster 59 kroner per måned og giver adgang til alt indhold, der har været sendt, og som kan ses on demand.

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}