Simon Talbot – nu med eget sketch show

I 'Simon Talbots Sketch Show' møder du bl.a. Simon i rollen som stresset bloggerpige. (Fotos: Falster Inc. / TV 2 ZULU)

I 'Simon Talbots Sketch Show' møder du bl.a. Simon i rollen som stresset bloggerpige. (Fotos: Falster Inc. / TV 2 ZULU)

25. januar 2016;
Af: TV 2 Kommunikation

Når TV 2 ZULU mandag 1. februar blænder op for de første af forårets nye programmer, er det bl.a. med et helt nyt show med komikeren Simon Talbot.

Simon Talbot har de seneste år været en kendt og populær profil på TV 2 ZULU, og nu har kanalen givet ham sit helt eget sketch show. Showet hedder i al sin enkelhed ’Simon Talbots sketch show’, og det tager, som titlen antyder, udgangspunkt i Simon selv.

Seerne og brugerne kan  glæde sig til en tur helt ind i komikerens hoved til en mærkelig verden beboet af zombier, Jehovas Vidner, stuntmen, træningsnarkomaner, nørder, popstjerner, superhelte og ikke mindst Simon selv! For sketshowet handler om, hvad han oplever, og hvad der sker i hans fantasi – og så handler det om comedy i en blanding af standup og sketches.

Se trailer her.

- Jeg har rendt rundt i alskens kostumer og udlevet min drøm om at være blandt andet Ash fra Pokemon og Captain America. Sketch showet tager udspring i mine interesser, og jeg har forsøgt at holde mig 100 procent tro mod, hvad jeg synes er sjovt - uanset hvor fjollet, nørdet eller provokerende det er. Men showet vedrører også andre og mere personlige emner - blandt andet min familie og ting, der optager mig, eller som jeg skammer mig en smule over. Det har nærmest været terapeutisk at lave, og jeg håber, det føles lige så terapeutisk, når folk griner af, hvor stor en hat jeg er, siger Simon Talbot.

Talbot er bakket stærkt op af sine komikerkolleger, men listen af gæstespillere tæller også en kendt vejrvært, skuespillere, to sangere og en stuntmen – Peter Tanev, Casper Crump, Uffe Holm, Rasmus Nøhr, Basim, Troels Lyby, Ruben Søltoft, Lasse Spang Olsen, Lars Hjortshøj og Mick Øgendahl m.fl.

- Simon Talbot er en af de allerdygtigste herhjemme, og hans standup er i særklasse, men i sit nye sketch show viser han en helt anden side af sit talent. Han er overbevisende - og virkelig sjov - i rollen som både stresset bloggerpige, Captain America og som hiphop-kørelærer og virkelig mange andre karakterer, siger Pelle Ammundsen, redaktør på TV 2 ZULU.

’Simon Talbots sketch show’ har premiere på TV 2 ZULU mandag 1. februar kl. 21.00. Allerede fra mandag 25. januar er der snigpremiere på første afsnit på TV 2 PLAY.

- Jeg har forsøgt at holde mig 100 procent tro mod, hvad jeg synes er sjovt - uanset hvor fjollet, nørdet eller provokerende det er, siger Simon Talbot, der her ses som træningsnarkoman.

Billede {0} af {1}