Høgsted styrer ZULU Awards i METRO

Komiker Martin Høgsted er vært ved ZULU Awards 2015. (Foto: Rasmus Weng Karlsen / TV 2 ZULU)

Komiker Martin Høgsted er vært ved ZULU Awards 2015. (Foto: Rasmus Weng Karlsen / TV 2 ZULU)

Komiker Martin Høgsted er vært ved ZULU Awards, der afholdes i det nedlagte indkøbscenter METRO i København torsdag 26. marts 2015.

Han er på ZULU kendt og elsket som en del af duoen ’Danish Dynamite’, men
torsdag 26. marts 2015 står komiker Martin Høgsted alene på scenen, når han er vært for årets fedeste fest, ZULU Awards. Denne gang har ZULU gjort plads til endnu flere festglade folk, for den røde løber og gigantiske scene foldes ud i det kæmpestore nedlagte indkøbscenter METRO i Sydhavnen i København, hvor der festes for første og sidste gang blandt indkøbsvogne, kølediske og kasseapparater.

- Jeg glæder mig så meget til at stå på scenen og råbe "VELKOMMEN TIL ZULU AWARDS 2015!". Det er det største, der kan ske for sådan en talentløs mand som mig. Og så i et nedlagt indkøbscenter, hvor man kan gøre lige, hvad man vil. Ligesom Brandon og Brenda fra ’Beverly Hills 90210’, da de skulle flytte fra huset. Jeg kommer nok ikke til at smadre noget, men alligevel, siger Martin Høgsted, der indrømmer, at han har en smule separationsangst over ikke at have sin sædvanlige wing man, Magnus Millang, med sig på den festlige aften:

- Måske bliver Magnus en lille del af showet, og bare tanken gør mig ret tryg.

En uge med nomineringer
Fra mandag 23. februar og ugen ud vil ZULU offentliggøre de nominerede i de 11 kategorier rundt om i byen, på Facebook, på hashtag #zuluawards på Twitter og Instagram og på @tv2zulu på Snapchat.  Når nomineringerne er offentliggjort, kan de alle ses på zulu.dk, og det er også her, du kan stemme på din favorit. For som altid til ZULU Awards er det dig, der bestemmer, hvem der fortjener at vinde.

ZULU Awards 2015 afholdes torsdag 26. marts 2015 i METRO i København og sendes på TV 2 ZULU mandag 30. marts 2015. Billetter til showet, hvor blandt
andre Vild $mith, Cisilia, TopGunn og Medina optræder, kan købes på Billetlugen.dk.

Du kan også se 'ZULU Awards' på TV 2 PLAY.

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}