ZULU hylder venskabet med den ultimative test

'Zulu BFF' har premiere søndag 24. august kl. 22.50 - lige efter 'Zulu Comedy Galla 2014' - og er en kærlig hyldest til venskabet. Vært på programserien er et ganske nyt og uprøvet ansigt, Emil Walter.

Emil Walter er vært på TV 2 ZULUs nye programserie 'Zulu BFF’. (Fotos: Per Arnesen / TV 2)

Hvor langt ville du gå for dine venner, hvis de virkelig var på røven - og endnu vigtigere: Hvor langt ville de gå for dig? Med skjult kamera og de vildeste løgnehistorier sætter ZULU en række venskaber på prøve for at finde frem til de venner, der vil gøre alt for at hjælpe en ven i nød!

Optaget med skjult kamera
I hvert program har vi allieret os med en hovedperson, der i dén grad er ude i alvorlige problemer. Eller det er i hvert fald det, han bilder sine venner ind. Vi vil nemlig se, hvor langt vennerne er villige til at gå for hovedpersonen - uanset hvor langt ude han er kommet.

Vennerne bliver udsat for de mest vanvittige prøvelser, alt imens de bliver filmet uden at vide det. Flere end 30 skjulte kameraer er blevet brugt til at følge både vennerne og en række fiktive sidekarakterer, der sætter yderligere udfordringer op for vennerne - og vi lover ikke for meget, når vi siger: Det bliver hylende morsomt – og temmelig vildt!

Ny vært på ZULU
Til at guide seerne og programmets hovedperson gennem de pinlige optagelser af vennerne har ZULU fundet en helt ny vært, Emil Walter. Emil har masser af erfaring med at lave tv - han har bare aldrig stået foran kameraet før, og ZULU er ret stolt af at kunne byde Emil velkommen. Emil har mange venner - i hvert fald på Facebook - men i virkelighedens verden kan de tælles på to hænder, fortæller Emil, der er rimeligt sikker på, at hans venner ville være villige til at gå langt for ham:

- Jeg lever i troen på, at de ville sælge deres mor for at redde min røv. Det tror jeg egentlig også er pissevigtigt i et venskab. At man tror på det, indtil det modsatte er bevist. Der er sgu ikke meget sjov ved at have venner, der lader én falde ud over skrænten, fordi HjemIS-bilen kører forbi, vel? siger Emil, der også er klar til at gå langt, rigtig langt, for sine venner:

- Jeg er typen, der mister al virkelighedssans, når der først er gået panik i øverste etage, så hvis jeg fik et opkald om, at en af drengene var alvorligt på skideren, ville jeg få en tatovering af min søsters røv i panden, hvis det var det, der kunne blive redningen, siger Emil, der dog ikke vil fortælle, hvad det mest sindssyge er, han har bedt en ven om at gøre for sig:

- Det tror jeg ikke, vi skal snakke om her, griner han!

Fra venstre: ven Andrew Rhodes Nørgaard, vært Emil Walter, ven Michel Leth, hovedperson Nicklas og ven Morten Paaske.

Bud på fremtidens tv-oplevelse
ZULU er også stolt af at kunne lancere et kæmpe stort digitalt univers, som skal bruges, alt imens man sidder og ser tv-programmet sammen med sine venner. Via en app på sin smartphone eller tablet kan man følge tre ekstra spor, hvor man kommer med bag om kameraet eller følger nogle af de vanvittige karakterer fra programmet.

Derudover får man også en masse spil, som man kan konkurrere med sine venner i undervejs. Og netop alle disse muligheder betyder, at man for at følge med i så meget som muligt fra 'Zulu BFF' simpelthen bliver nødt til at se programmet sammen med sine venner - lidt ligesom når der er fodbold i fjernsynet!

'Zulu BFF' er produceret af Nordisk Film TV med støtte fra Carlsberg. Der er premiere søndag 24. august kl. 22.50 på TV 2 ZULU – lige efter 'Zulu Comedy Galla 2014'. Efterfølgende sendes programmerne om mandagen kl. 21.20.

Læs mere om 'Zulu BFF' på zulubff.dk.

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}