Nyhedschef og trafik- og datachef til tv2.dk

Jan Bjarke Mindegaard bliver nyhedschef, og Søren Dietrichsen starter i en helt ny funktion som trafik- og datachef.

Jan Bjarke Mindegaard bliver nyhedschef for tv2.dk pr. 1. maj.

Tv2.dk har ansat 39-årige Jan Bjarke Mindegaard som nyhedschef pr. 1. maj. Jan Bjarke Mindegaard kommer fra en stilling som nyhedschef på Radio 24Syv, hvor han fra radioens start har haft ansvaret for nyhedsredaktionen, timenyhederne og senest hele morgenfladen og programmet Datolinjen.

Fra 2009-2011 var Jan Bjarke Mindegaard nyhedsredaktør på Berlingske med ansvar for dagens udgivelser og inden det brand manager og souschef for b.dk gennem fem år, herunder ansvarlig for Berlingskes web-first strategi. Her var han også med i redesign og husets overgang til Drupal med alt, hvad det indebærer.

Søren Dietrichsen starter også 1. maj i en helt ny funktion som trafik- og datachef for tv2.dk.

1. maj tiltræder også 43-årige Søren Dietrichsen i en helt ny funktion som trafik- og datachef. Søren Dietrichsen er pt. online- og nyhedsredaktør på Berlingske Business. Søren Dietrichsen vil blive ansvarlig for arbejdet med KPIer, udvikling af redaktionelle processer og vil få en væsentlig rolle omkring udviklingen af tv2.dk's produkter.

Søren Dietrichsen vil blive en central del af et nyt markedsteam mellem salg, redaktion og udvikling, så TV 2 kan optimere sin trafik og sit arbejde med data og viden om kunderne og deres adfærd.
 
Søren Dietrichsen har en lang digital baggrund og har været webredaktør på Computerworld i 90erne, onlinechef på Erhvervsbladet og var i en periode ansvarlig for samtlige trafikbudgetter i Berlingske Media og professionaliseringen af husets arbejde med trafik og digitale værktøjer.
 
- Samlet set vil vi med dette team blive tilført væsentlige kompetencer på digitale processer, styring på mål og en pæn pondus i forhold til vores organisationsudvikling, så vi både kan løfte vores trafik på de rigtige områder og samlet løfte vores digitale produkter, siger chefen for TV 2 Digital, Peter Brüchmann.

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

28. september 2020

Thomas Kristensen er nu (også) i TV 2s startopstilling på fodboldbanen

Link til Thomas Kristensen er nu (også) i TV 2s startopstilling på fodboldbanen
25. september 2020

TV 2 skruer op for salg af reklamer på TV 2 PLAY og direkte salg til annoncørerne

Link til TV 2 skruer op for salg af reklamer på TV 2 PLAY og direkte salg til annoncørerne
24. september 2020

Coronakrisen har gjort det ekstra svært at være kræftpatient

Link til Coronakrisen har gjort det ekstra svært at være kræftpatient

Billede {0} af {1}