”Zulu Awards 2013” i Den Grå Hal med Fuhlendorff og Dybvad

Årets fest bliver med rå dancehall-rytmer og vilde overraskelser, når Zulu deler de prestigefyldte statuetter ud onsdag 8. maj. Seerafstemning er i gang nu på zulu.dk.

Christian Fuhlendorff og Tobias Dybvad bliver værter ved ”Zulu Awards 2013”. (Foto: Rasmus Weng Karlsen / TV 2)

- Hvert år forsøger vi at finde på noget nyt og originalt til ”Zulu Awards”, og i år er ingen undtagelse. Der er efterhånden en del awardshows, og derfor vil vi sikre os, at ”Zulu Awards” skiller sig ud og stadig står stærkt med det mest originale show. Valget af location for dette års fest er naturligt faldet på Den Grå Hal på Christiania. Det er først og fremmest et af de absolut fedeste spillesteder, og så har beliggenheden på Christiania givet os en række muligheder for at skabe en sjov og alternativ event for mange flere mennesker, end vi plejer. Stedet er i øvrigt ikke et fremmed for os, da ”Zulu Awards”-statuetterne alle år er blevet fremstillet af Kvindesmedjen på Christiania, siger Maiken Wexø, kanalchef på TV 2 Zulu.

Værterne Dybvad og Fuhlendorff er sammen på scenen for første gang
- I ”Zulu Awards”-sammenhæng er Den Grå Hal at betragte som et ’intimt’ sted, så jeg er sikker på, at det bliver en superfed live-oplevelse, hvilket uden tvivl også vil smitte af på showet som helhed og oplevelsen hjemme i stuerne. Christian og jeg er jo vant til at arbejde sammen, så det bliver en leg at skrive manus og indslag og en sjov oplevelse at stå på scenen sammen, siger Tobias Dybvad.

Christian Fuhlendorff supplerer:
- Der opstår som regel sjove ting, når Tobias og jeg arbejder sammen, men det er første gang, vi står på scenen samtidig. Det kommer publikum helt sikkert til at mærke, så alle får et rigtig godt show.

Nemoland holder gratis dancehall-koncert
Hvis man ikke kan vente med at se ”Zulu Awards 2013”, til showet vises på skærmen søndag 12. maj, kan man stikke hovedet forbi Nemoland på Christiania 8. maj. I anledning af ”Zulu Awards”-uddelingen holdes der her en stor dancehall-fest, hvor Donkey Sound feat. Pharfar, Wafande og Kaka optræder. Under hele festen på Nemoland vil ”Zulu Awards ’13” blive vist live på storskærm, så publikum kan følge med i det, der uden tvivl vil blive et anderledes ”Zulu Awards”-show.

- ”Zulu Awards” er en hyldest til populærkulturen og til de ting, som Zulus seere elsker. Det er seerne, der bestemmer, hvem der vinder – og det gør det til en eftertragtet pris. Derfor er det også superfedt, at alle kan deltage i Nemolands gratiskoncert og følge med i showet i Den Grå Hal på storskærm, siger Signe Lindkvist, redaktør på TV 2 Zulu. 

Afstemningen om en hårløs frisør og Kinnocks ømme boblebad
Fra i dag kan seerne gå ind og stemme på de nominerede til ”Zulu Awards” 12 forskellige kategorier på awards.zulu.dk.

Seerne vil frem til 6. maj bl.a. afgøre, om vinderen af ’Årets film’ skal være Vinterbergs nådesløse skildring af pædofili, Tobias Lindholms überrealistiske gidseldrama, Rasmus Heides filmiske tour de force i klamme jokes blandt tre kriminelle klaphatte, Arcels royale hyrdetime med parykklædte Mads Mikkelsen i farligt dronninge-kysseri eller Susanne Biers skaldede frisør på Amalfikysten.

Blandt de nominerede i den lidt aparte og selvopfundne ”Zulu Awards”-kategori ’Det vi alle sammen grinte af i 2012’ findes bl.a. Rune Tolsgaard & Esben Pretzmann, der er nomineret for at overleve opgaven som værter til GAFFA Prisen, Simon Kvamm, som er nomineret for heltemodigt at redde sine venners røv ved GAFFA Prisen, og statsministergemalen Stephen Kinnock, som tog fusen på os alle med sin berømte og overraskende boblebads-indsats i en russisk gangsterfilm.

 

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}