TV 2 henter stærk profil til sporten.tv2.dk

21-03-2013
Af: TV 2 Kommunikation

Dan Gliese Rasmussen vender tilbage til TV 2 fra en stilling som redaktionschef og konstitueret webtv-chef på eb.dk.

Dan Gliese Rasmussen er ny chef for sporten.tv2.dk. (Foto: TV 2)

TV 2 har udpeget Dan Gliese Rasmussen som redaktionschef for sporten.tv2.dk. Han har en fortid på TV 2|SPORTEN, men har de seneste år med succes stået i spidsen for eb.dk som redaktionschef og konstitueret webtv-chef.

- Dan er med sin lange tv-baggrund og næse for det digitale univers den helt rigtige til at gennemføre en digital transformation af sportsuniverset på tv2.dk. Han skal tilføre sporten.tv2.dk endnu mere temperatur og livestemning, og så skal han i samarbejde med den kommende webtv-redaktion skærpe vores tv-profil på de digitale medier, hvor vi har ambitioner om at være landets bedste, siger Simon Hovmand Stilling, digital nyhedschef på TV 2.

Dan Gliese Rasmussen ser frem til at komme i gang med fornyelsen af sporten.tv2.dk:

- Vi skal have endnu mere fokus på unik journalistik og skal til enhver tid levere den bedst mulige dækning af de vigtigste nyheder minut for minut til vores brugere. Sporten.tv2.dk skal være kendt som stedet, hvor sportselskere kan få nyheder med ekstra vitaminer – præsenteret på en måde, der udnytter de digitale platformes muligheder, siger Dan Gliese Rasmussen.

Samtidig med udnævnelsen af Dan Gliese Rasmussen som redaktionschef for sporten.tv2.dk udnævnes Pernille Holbøll til redaktionschef for nyhederne.tv2.dk. De udgør sammen med Simon Hovmand Stilling redaktionsledelsen i TV 2|NYHEDERNEs digitale enhed.

 

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

04. marts 2021

TV 2 til producenterne: - Vi skruer endnu mere op for ambitionerne

Link til TV 2 til producenterne: - Vi skruer endnu mere op for ambitionerne
04. marts 2021

’Badehotellet’ sætter nye rekorder - igen

Link til ’Badehotellet’ sætter nye rekorder - igen
01. marts 2021

’X Factor’ viser storform i 2021

Link til ’X Factor’ viser storform i 2021

Billede {0} af {1}