Dansk politik og frygtløse Felix trak seere

TV 2 NEWS fik søndag sin bedste dag nogensinde, og TV 2 og NEWS firedoblede seertilslutningen, da SF offentliggjorde ny formand.

Felix Baumgartner gør klar til sit vovede rekordforsøg.


Dansk politik og eventyreren Felix Baumgartner betød, at nyhedsseningen på TV 2 og TV 2 NEWS i weekenden voksede markant og gav ny seerrekord til TV 2 NEWS.

Søndag 14. oktober 2012 er nu TV 2 NEWS’ seermæssigt bedste dag, og det skyldes både transmissionen af Felix Baumgartners rekordudspring fra 39 kilometers højde og høj interesse for dækningen af dansk politik. Over 600.000 seere så med på TV 2 NEWS, da flest fulgte ”Frygtløse Felix” på vej ned gennem stratosfæren og atmosfæren.

Det er det højeste seertal til transmissionen af en nyhedsbegivenhed på TV 2 NEWS. Kun én gang tidligere har NEWS haft flere seere, nemlig til et opfølgende EM-studieprogram umiddelbart efter en dansk håndboldsejr under EM i januar 2012.

Søndag 14. oktober er nu også den dag, hvor flest danskere har set med på TV 2 NEWS. Det var tilfældet for 1.434.000 danskere - cirka 50.000 flere end ved den tidligere rekord.

Firedoblet seertilslutning ved SF-formandsvalget
Set over hele ugen fik TV 2 NEWS sin næstbedste uge nogensinde, og det kan også tilskrives kanalens dækning af dansk politik. Sammen med TV 2s hovedkanal transmitterede NEWS lørdag eftermiddag fra SF-konventet, hvor navnet på partiets nye formand blev offentliggjort.

Knap 400.000 danskere så med på TV 2 og NEWS i de minutter, hvor navnet på den nye formand blev offentliggjort. Det er næsten fire gange så mange seere, som de to kanaler plejer at have tilsammen på dette tidspunkt af ugen.

- Danskernes store interesse for SF-formandsskifte viser, at det var en helt rigtig beslutning at sende direkte fra SF-konventet på både TV 2 og TV 2 NEWS. Det flotte seertal understreger samtidig, at mange gerne vil følge dansk med i politik på tv, når det bliver dækket oplysende og veloplagt, siger redaktionschef Hans Peter Blicher, TV 2|NYHEDERNE.

TV 2 NEWS var i sidste uge Danmarks tredjestørste kanal efter TV 2 og DR1.

 

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}