- Vi skal passe på hjertet

Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim inviterer til "Charlies Hjertegalla" lørdag 29. september i samarbejde med Hjerteforeningen. Se showet på Charlie - eller gratis på TV 2 Play.

Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim er værter ved "Charlies Hjertegalla 2012". (Fotos: Steen Evald / TV 2)


For andet år i træk blænder TV 2 Charlie op for et forrygende indsamlingsshow med hjertet på rette sted. Seerne kan glæde sig til en festlig aften i en god sags tjeneste i selskab med en perlerække af populære kunstnere.

Lørdag 29. september gentager TV 2 Charlie og Hjerteforeningen sidste års succes og inviterer til "Charlies Hjertegalla". Sidste år sikrede indsamlingsshowet 8,5 millioner kroner til hjertesagen og gav samtidig et af årets højeste seertal på TV 2 Charlie.

- Jeg glæder mig meget til at se, hvor meget vi får samlet ind, og jeg håber, at vi kan indsamle endnu flere penge end sidste år. Jeg vil i hvert fald gøre mit for, at det bliver en aften, hvor det meningsfyldte og det sjove går op i en højere enhed, siger vært Michael Meyerheim.

Showet bliver fyldt med både alvor og smil, og seerne kan se frem til at blive underholdt af kendte danske musikere og skuespillere som Julie Berthelsen, Poul Krebs, Lars Lilholt, Lisbet Dahl og Andreas Bo med flere. Derudover byder aftenen på rørende personlige beretninger, ekspertforklaringer fra læger og ikke mindst kåring af årets hjerteredder.

Kvinder og børn er i fokus
I år går pengene fra indsamlingen til forskning på tre specielle områder: Årsager til hjertestop, børn med medfødte hjertefejl og kvinders hjerter.

- Vi er glade for endnu en gang at få lejlighed til at fortælle så mange danskere om hjertesagen. 420.000 danskere lever med en hjertekarsygdom – og flere end 15.000 danskere dør årligt af en hjertekarsygdom. Vi er glade for al den støtte, Hjerteforeningen får til vores arbejde og til hjerteforskningen. Det er alt sammen med til at redde liv, siger Inge Vestbo, direktør i Hjerteforeningen.

Værterne Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim får i år selskab af medvært Peter Kær, der sender fra call-centret, hvor kendte danskere som blandt andre Lotte Friis, Anna David, Per Pallesen og Niels Hausgaard tager imod seernes donationer. Peter Kær bliver også den glade giver, når der skal udloddes præmier som f.eks. hovedpræmien, en Skoda Fabia til en værdi af 125.000 kroner.


Stor opbakning til Hjertegalla
Det er andet år, at TV 2 Charlie afholder ”Charlies Hjertegalla” direkte fra Aller Huset i København. Sidste år så mere end 242.000 danskere med, og Maiken Wexø, kanalchef for TV 2 Charlie, håber, at der også i år vil være stor opbakning:

- Med ”Charlies Hjertegalla” har vi fået en mulighed for at bruge den fremgang, som TV 2 Charlie har opnået, til at give lidt igen. Det betyder meget for os, at så mange bakker op om projektet og hjælper os med at gøre det til en succes. Her tænker jeg på de fantastiske mennesker, der har været personligt berørt, og som har valgt at dele deres historier med os og så selvfølgelig på de mange kendte, som hjælper os med at samle penge ind – både dem, som skal optræde på scenen, og dem, der sidder ved telefonerne i call-centret, siger Maiken Wexø.

Se med på Charlie - og gratis på TV 2 Play
"Charlies Hjertegalla" sendes direkte lørdag 29. september kl. 21.00 på TV 2 Charlie.

Hvis man ikke kan se TV 2 Charlie, er det muligt at se showet gratis på computer på TV 2 Play via dette link. Showet kan også ses live på Windows Phone, iPhone og iPad.

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}