”Zulu Sommerbio”: I tv, på græs – og i Næstved.

Find liggestolen frem og gør klar til ”Sommerbio på græs”. Fra onsdag 11. juli rykker ”Zulu Sommerbio” ud i det danske sommerland.

"Zulu Sommerbio" - i dit tv og på et lærred nær dig. (Foto: Casper Helmer / TV 2)


Traditionen tro sørger ”Zulu Sommerbio” for sommerens underholdning.

Siden 4. juni har man således kunne nyde en god film på TV 2 Zulu – hver aften igennem hele sommeren. I alt bliver det til 88 film, 88 dage i træk.

Nu er også ”Zulu Sommerbio på græs” ved at gøre sig klar til at rykke ud med underholdningen, som består af gratis kvalitetsfilm under åben himmel i en række af landets byer.

Odense, Aalborg, Aarhus, København og Frederiksberg er gengangere på listen over byer, som Zulu-karavanen aflægger visit i år, og for første gang er også Næstved på listen. Fra onsdag 11. juli frem til fredag 31. august besøger det rullende lærred disse byer medbringende ti af de bedste og sjoveste film fra det forgangne år.

Perlerækken af film består bl.a. af Nicolas Winding Refns anmelderroste ”Drive”, ”Headhunterne” med bl.a. Nikolaj Coster-Waldau på rollelisten, ”The Descendants” med George Clooney og Nikolaj Arcels prisbelønnede historiske drama ”En kongelig affære”.

Se programmet for ”Sommerbio på græs” her.

"Zulu Sommerbio" filmquiz
Som noget helt nyt introducerer ”Zulu Sommerbio” i år ”Sommerbio Quiz” – en filmquiz som kører sideløbende med ”Zulu Sommerbio” på sommerbioquiz.zulu.dk.

Fra uge 27 og ni uger frem stiller Zulu hver dag to spørgsmål, som knytter sig til aftenens Sommerbio-film på TV 2 Zulu, og hver uge trækkes der lod blandt dem, som har svaret rigtigt på alle ugens spørgsmål.

Nye friske præmier tilfalder hver uge de heldige vindere, og når ”Zulu Sommerbio” fredag 31. august takker af for i år, trækkes der lod om hovedpræmien: To billetter til Zulu Comedy Galla inkl. overnatning på fem-stjernet hotel i København.

---------------------------------------------------------

Se ”Zulu Sommerbio” musikvideo her.

Læs om ”Zulu Sommerbio – i dit tv” her.

 

 

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
André Babikian som Flemming Torp, Laura Drasbæk som Marianne Sommerdahl og Peter Mygind som Dan Sommerdahl.
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}