TV 2 lancerer TV 2 Play

TV 2s nye tv-tjeneste på nettet, mobilen og tablets går i luften i dag på tv2play.dk. Tjenesten er dermed klar til den store sportssommer på TV 2.

TV 2 går i dag i luften med en ny tv-tjeneste på nettet, TV 2 Play, hvor danskerne for første gang får adgang til alle TV 2s kanaler live og de mest populære programmer on demand.

- TV 2 Play bliver stedet for alle de mange danskere, der gerne vil se TV 2s kanaler og programmer, lige præcis når hvor og hvordan det passer dem. Lanceringen i dag er et vigtigt, strategisk skridt for TV 2, hvor vi imødekommer efterspørgslen i markedet efter adgang til TV 2s indhold på flere platforme og på skæve tidspunkter, siger Gregers Wedell-Wedellsborg, direktør for TV 2s digitale indhold.

TV 2 Play kombinerer live-tv med en on demand-tjeneste med både tv-programmer og film. På tv2play.dk og via applikationer til i første omgang iPhone og iPad kan abonnenter se hovedkanalen TV 2, TV 2 Zulu, TV 2 Charlie, TV 2 NEWS og TV 2 FILM. On demand-delen indeholder bl.a. spillefilm og tv-programmer, herunder et bredt udvalg af børneprogrammer.

- Vi har store forventninger til TV 2 Play og tror på, at et større udbud på flere platforme vil få endnu flere danskere til at se TV 2s kanaler og indhold via nettet. Vi har brugt de seneste uger på at teste TV 2 Play i en beta-version, og tilbagemeldingerne fra kunderne er positive, siger kommerciel chef for TV 2 Play, Jan Færch, og fortsætter:

- Ud over et større udbud af live- og on demand-tv har vi arbejdet en del med design og navigation, og så introducerer vi en helt ny teknologi, der giver kunderne den bedste kvalitet, som deres udstyr og forbindelse kan håndtere – en teknologi, der virker på både små og store skærme. Så vi er klar til den store sportssommer med både EM i fodbold, Tour de France og OL i London, der naturligvis kan ses på TV 2 Play.

Navnet TV 2 Play er valgt ud fra et ønske om at bakke op om play som et samlende begreb for næste generations tv-tjenester, som det er tilfældet f.eks. i Sverige. TV 2 Play, der afløser Sputnik, sælges til et månedligt abonnement på 119 kroner og bliver solgt både direkte hos TV 2 og via distributører. TV 2 tilbyder også et soloabonnement, hvor TV 2-hovedkanalen kan ses live på tv2play.dk, for 19 kroner om måneden.

TV 2 Play er i første omgang tilgængelig på web, iPhone og iPad. Hurtigt efter følger udvalgte SMARTtv og flere platforme er på vej, bl.a. Windows og Android.

Se traileren for TV 2 Play her.

Besøg TV 2 Play her.

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}