1,3 millioner så "Voice"-afgørelsen lørdag aften

”Voice - Danmarks største stemme” er den mest sete lørdagsunderholdning på dansk tv siden 1999 - succesen blev understreget i lørdagens finale.

Kim Wagner blev kåret som vinder af ”Voice – Danmarks største stemme”. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

Da sangeren Kim Wagner lørdag klokken 22.12 blev kåret som vinder af ”Voice – Danmarks største stemme”, blev det fulgt af flere end 1,3 mio. danskere på TV 2. Dermed understregede ”Voice” sin position som den mest sete lørdagsunderhold-ningsserie på dansk tv siden 1999.

Det gennemsnitlige seertal til lørdagens finale i ”Voice – Danmarks største stemme” var 1.148.000 seere, mens det gennemsnitlige seertal til ”Voice – afgørelsen” var 1.270.000 seere. Og over 1,35 mio. danskere så med, da Kim Wagner blev udråbt som ”Voice”-vinder.

- Finaleshowet lørdag aften var en fantastisk afslutning på en konkurrence, som har haft fuldt fokus på stemmen og på musikalsk talent. At vi står med fire finalister, som alle sammen kunne udkomme med en plade, de selv havde skrevet tekst og musik til, vidner for mig om, at ”Voice”s mission om at præsentere nye danske stjerner for seerne er lykkedes. Som program har ”Voice” løftet niveauet i genren væsentligt, og det har seerne honoreret, siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen, og fortsætter:

- På TV 2 kan vi kun være stolte over, at vi for alvor har fået sat fokus på dansk musik med ”Toppen af poppen”, ”DMA” og senest med ”Voice”. Det har været befriende at kunne præsentere en stærk undergrund af sangere med fokus på talent, faglighed og det seriøse ønske om at skabe sig en karriere – ikke på tv, men på den danske musikscene.

I gennemsnit har ”Voice – Danmarks største stemme” haft 953.000 seere. Man skal helt tilbage til ”Finn’sk Fjernsyn” på TV 2 i 1999 og til ”Skattefri lørdag” på DR1 i 1997 for at finde lørdagsunderholdning med flere seere end ”Voice – Danmarks største stemme”.

Evaluering: "Voice" handler om ægte talent
TV 2 har gennemført en første og foreløbig programevaluering af ”Voice – Danmarks største stemme”, og her roser seerne det høje musikalske niveau i TV 2s sangkonkurrence. 

Det fremhæves positivt, at ”Voice” ikke ligner noget andet musikprogram på grund af programmets fokus på det ægte talent og ikke kun på virvaret omkring mere eller mindre skæve karakterer. Omgangstonen og stemningen i programmet omtales ligeledes positivt.

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}