Flot underholdningsweekend på TV 2

”Voice – Danmarks største stemme” brød med 1.113.000 seere lørdagsmuren og er det mest sete lørdags-underholdningsprogram på TV 2 i mere end fem år.

De fire coaches på arbejde i "Voice - Danmarks største stemme". Fra venstre ses: Steen Jørgensen, Lene Nyström, Sharin Foo og Liam O'Connor. (Fotos: Per Arnesen / TV 2)


Seerne overgav sig til dansk tv-underholdning fredag-lørdag 25.-26. november, hvor TV 2 sendte både finalen i ottende sæson af ”Vild med dans” og premieren på den nye og storslåede sangkonkurrence ”Voice – Danmarks største stemme”. 

Lørdag aften så 1.113.000 danskere med, da TV 2 havde premiere på ”Voice – Danmark største stemme”. Det er det højeste lørdags-seertal til et underholdningsprogram på TV 2 siden finalen i den allerførste sæson af ”Vild med dans” i foråret 2005.

Især blandt de yngre voksne seere (de 21-50-årige og de lidt yngre 15-40-årige) var seertilslutningen meget høj med seerandele på henholdsvis 60 og 59 procent.

- ”Voice – Danmarks Største Stemme” har ramt nationen med præcis det brag, vi havde håbet på. Kombinationen af fire ekstremt stærke coaches og et oprigtigt ønske om at præsentere den undergrund af stærke sangere, der ikke tidligere har følt sig tiltrukket af primetime-tv gør, at vi de næste mange uger kan samle nationen omkring den næste generation af sangere. Og det er netop intentionen med ”Voice”, siger TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen, og fortsætter:

- Jeg tror, at seerne - som vi selv - har set den respekt, der ligger mellem coaches og deltagere. Liam, Sharin, Lene og Steen er selv aktive, turnerende kunstnere, og netop derfor kan ”Voice” levere en ægthed og en seriøsitet, som ikke tidligere er set i genren. Alle har noget på spil, og derfor er det godt tv. Samtidigt har ”Voice” et usædvanligt stærkt liv på de sociale medier og på v.tv2.dk, og netop dét, tror jeg, er en af de væsentligste grunde til, at vi rammer så stærkt i de yngre målgrupper, hvor mange ser tv på mere end en platform samtidigt.

- Vi er stolte over den flotte start og ekstremt utålmodige efter at vise Danmark de næste episoder. Med ”Voice” har vi for alvor brudt lørdagsmuren og har inviteret seerne om bord på en stormfuld sejlads, som hele familien kan samles omkring. Vi har hørt fra mange, at man leger med på legen hjemme i stuerne: Lukker øjnene og lytter. Præcis kernen i det, ”Voice” handler om - nemlig jagten på Danmarks største stemme. Vi kunne ikke være mere stolte, og vi glæder os til, at stolene igen på lørdag drejer i retning af TV 2 rundt om i hele landet, siger Gitte Madsen.

De glade vindere af "Vild med dans" 2011: Sophie Fjellvang Sølling og Silas Holst. (Foto: Henrik Ohsten / TV 2)


”Vild med dans”-finale med 1,7 mio. seere i slutminutterne
Også fredag aften var det TV 2, der samlede danskerne foran skærmen, da TV 2 sendte finalen i ”Vild med dans”. Hovedprogrammet klokken 20 blev set af 1.561.000 i snit, mens ”Vild med dans – afgørelsen” havde 1.613.000 seere.

Dermed blev 2011-sæsonen af ”Vild med dans” med et gennemsnitligt seertal på 1.295.000 endnu mere set end 2010-sæsonen.

Begge de to udsendelser havde over 1,7 mio. seere, da der var flest foran skærmen.

”Vild med dans – afgørelsen” blev ugens mest sete program i dansk fjernsyn.

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}