Nyt spilprogram på TV 2 Zulu

Mandag 31. oktober har Zulu premiere på et nyt spilprogram, ”Zulu GameBusters”, hvor fem entusiastiske værter tager kærlig hånd om alt inden for computerspil og gadgets.

De fem "Zulu GameBusters"-værter Andreas Bense, Nicolas Estrup, Thomas Bense, David Guldager og Mads Madsen.


Gaming er ikke længere kun for teenagere, der spiller voldelige krigsspil på netværket. Danskerne er vilde med spil, og i dag er den typiske computer-spiller en 34-årig familiefar, der slår sig løs efter fyraften - og så er 40 procent af alle spillere i øvrigt kvinder. Spilbranchen er i rivende udvikling, og gaming, gadgets og gear er blevet hvermandseje – bare ikke på tv. Det vil TV 2 Zulu nu råde bod på.

- Med ”Zulu GameBusters” udvider vi endnu en gang genrepaletten på Zulu, ligesom vi for nylig har gjort det med dokumentarserien ”Livet i nødsporet” og studieunderholdnings-showet ”Argh! Det gjorde jeg bare ikk’”. Zulu er en comedykanal i bred forstand, hvor der skal være plads til mange genrer forudsat at vinklen er humoristisk. Nu får Zulus sit første forbrugermagasin - et sjovt ét vel og mærke, siger kanalchef Maiken Wexø. 

Zulu-redaktør Morten Månsson glæder sig over, at det er lykkedes at finde det helt rigtige hold af mennesker, der brænder for spilverdenen og med smittende begejstring kan tale til alle Zulu-seeres indre drengerøv, uanset køn og alder.

- ”Zulu GameBusters” erklærede mål er at blive Danmarks førende spilmagasin ved at bringe spillene ud i virkeligheden og virkeligheden ind i spiloplevelsen. Og med hele spilbranchen i ryggen vil vi selvfølgelig også være til stede på det helt nye zulu.dk samt ved alle de store danske spilevents som f.eks. Danish Game Awards 2012, siger Morten Månsson.

I ”Zulu GameBusters” møder man legesyge gamere, der brænder for det, de laver, og ikke bare gemmer sig bag et keyboard. Ud over faste anmeldelser, tests og dugfriske gamingnyheder kaster drengene sig ud i vanvittige indslag fyldt med Zulu-humor, mens kendte gæster afslører, hvad de selv spiller.

De fem værter, der udgør ”Zulu GameBusters”, er den flabede reporter Nicolas Estrup, gadgetanmelder David Guldager, gametester Mads Madsen, den uortodokse reporter Andreas Bense og Thomas Bense, der er programmets ankermand.

”Zulu GameBusters” har premiere mandag 31. oktober kl. 22.35, hvor sitet www.zulugamebusters.dk også går i luften.

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}