Superflot premiere til ny krimiserie

Første afsnit af ”Den som dræber” blev set af 1.477.000 danskere, der samtidig vurderede programmet højt.


TV 2s nye krimiserie ”Den som dræber” fik en særdeles flot modtagelse hos seerne ved premieren søndag 13. marts. 1.477.000 danskere så første afsnit, og afsnittet blev samtidig vurderet højt – til 4,1 på en skala fra 1 til 5.

Seertallet på 1.477.000 er det højeste til en dansk fiktionsserie på TV 2 siden premieren i december 2008 på familiejulekalenderen ”Mikkel og Guldkortet” og siden første sæson af politiserien ”Anna Pihl” i foråret 2006.

Blandt de 21-50-årige var seertallet til ”Den som dræber” på 702.000 – det højeste seertal til dansk tv-fiktion siden afsnit af ”Forbrydelsen II” på DR1 i efteråret 2009.

- Med ”Den som dræber” er TV 2 inde i superligaen af danske krimier. Det er samtidig den foreløbige kulmination på en bevidst strategi om at rykke TV 2 en klasse op på fiktionsområdet. Jeg er pavestolt over ”Den som dræber” – og fantastisk at se, at danskerne i dén grad har taget serien til sig, siger TV 2s programdirektør, Palle Strøm.

”Frugten af et gedigent udviklingsarbejde”
Arbejdet med en ny krimiserie til TV 2 blev indledt for fire år siden.

- ”Den som dræber” er frugten af et gedigent udviklingsarbejde. Med Elsebeth Egholm, Miso Film og vores egne redaktører synes jeg, vi formår at bygge videre på den moderne skandinaviske udvikling inden for krimi med dens helt særlige råhed og spænding. Når man ser ”Den som dræber” sidder man helt yderst på stolen, siger TV 2s programchef, Keld Reinicke.

Afslutningen på det spændende premiereafsnit kan ses søndag 20. marts klokken 20.00 på TV 2. Politifolkenes jagt på seriemordere i ”Den som dræber” følges og afsluttes efter to afsnit. For seere, der ikke fik set første afsnit, er der mulighed lørdag 19. marts klokken 23.05 på TV 2.

 

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

30. juli 2020

Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel

Link til Bent Fabricius-Bjerre – et liv omkring et flygel
29. juli 2020

'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2

Link til 'Bent Fabricius-Bjerre - Det sidste ord' på TV 2
28. juli 2020

TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Link til TV 2 viser den samlede dokumentar 'Plejehjemmene bag facaden'

Billede {0} af {1}