Zulu i "Gumball 3000"

De otte vilde Gumball-etaper vises mandage fra 4. oktober.

Klik på billedet for at se traileren for "Zulu Gumball".

Geo, Jonas Smith og Magnus Millang kommer ud på en lille køretur på 5000 kilometer i det verdensberømte motorløb ”Gumball 3000” på Zulu.


Zulu var med under dette års rigmands-rally "Gumball 3000", hvor Hollywood-stjerner og rocklegender traditionen tro kørte på tværs af flere kontinenter på otte dage.

Dette år stillede TV 2 Zulu nemlig op ved startfeltet med sin helt egen Zulu-bil og et hold bestående af komikerne Jonas Schmidt, Geo og Magnus Millang.

- Imellem os og alle de andre Gumball-deltagere opstod en indbyrdes holdfornemmelse, og alle - store som små - blev respekteret på lige linje. Det var en once in a lifetime-oplevelse. Vi mødte skuespillere og stjerner, som man aldrig troede, at man ville møde. Bare vent og se, siger Jonas Schmidt, der glæder sig til, at serien får premiere.

Gumball-flyverdragter og Ray Ban-solbriller
I "Zulu Gumball" er der således lagt i ovnen til fuldstændig vanvittig underholdning, når de tre danske underdogs Magnus, Jonas og Geo iført deres "Zulu Gumball"-flyverdragter og Ray Ban-solbriller forsøger at få street credibility blandt de glamourøse Gumball-fæller.

I programmet følger vi Team Zulu-drengene, når de i deres Volvo Limousine gør alt, hvad de kan for at holde trit med biler som Lotus Esprit, Ferrari, Porsche, Aston Martin på turen fra London til New York med stop i Amsterdam, København, Stockholm, Boston, Quebec og Toronto.


Zulu-bilen 100 km/t langsommere
Team Zulu har nemlig ikke nogen nem opgave for sig, da Zulu-bilen kører 100 km/t langsommere end de øvrige biler. I serien er vi med, når der bliver brændt gummi af på de europæiske og amerikanske motorveje, når der festes med internationale kendisser, samt når Team Zulu farer vild, sakker bagud og får kendte Hollywoodstjerner ind på bagsædet.

Drengene har hverken en Hollywood-status, en monsterdyr bil eller rigeligt med udenlandsk valuta på lommen som deres konkurrenter, men de har energi til at give den gas på vejene såvel som på festgulvet med blandt andre David Hasselhoff og Michael Madsen, skater Tony Hawk, musiklegenderne Xzibit, Eve, Cypress Hill’s DJ Muggs og Mick Jaggers datter, Jade Jagger og supermodellen Jodie Kidd.

- Det var det sindsygeste, jeg nogensinde har oplevet. Det var en roadtrip, og undervejs skete der noget med os, ikke mindst på grund af de mange timer på asfalten, manglende søvn og oplevelsen at møde så mange vilde personligheder. Jeg oplevede en udvikling og en form for ældningsprocess i betydningen, at jeg følte mig ti år ældre, da jeg kom hjem, griner Jonas Schmidt og fortsætter med et smil:

- Det var en anden Jonas, der kom hjem, end ham, der tog af sted.

Mandage fra 4. oktober
Vær med på første række til at følge Team Zulus eskapader hele vejen over målstregen. "Zulu Gumball"s otte vilde etaper vises mandage fra 4. oktober.

I første afsnit af "Zulu Gumball" bliver holdet sat, "Zulu Gumball"-bilen skal købes og ’pimpes’, og drengene skal indregistrere deres bil til den ekstravagante tur med start i London. Det forløber ikke uden problemer, og ved startområdet går det op for de urutinerede racerkørere, hvor stor en udfordring der venter dem forude.

---------------------------------

Om "Gumball":
Med inspiration i gamle film som "Cannonball" og "Smokey and the Bandit", samlede millonæren Maximillian Cooper i 1999 50 af sine bedste venner og lavede det første Gumball-løb. Siden dengang er "Gumball 3000" blevet verdensberømt for hvert år at tiltrække et imponerende antal feststemte rigmænd, Hollywood-kendisser og internationale musikere.

----------------

Læs mere om efteråret på Zulu her. 

Se trailer for "Zulu Gumball" her.

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

28. september 2020

Thomas Kristensen er nu (også) i TV 2s startopstilling på fodboldbanen

Link til Thomas Kristensen er nu (også) i TV 2s startopstilling på fodboldbanen
25. september 2020

TV 2 skruer op for salg af reklamer på TV 2 PLAY og direkte salg til annoncørerne

Link til TV 2 skruer op for salg af reklamer på TV 2 PLAY og direkte salg til annoncørerne
24. september 2020

Coronakrisen har gjort det ekstra svært at være kræftpatient

Link til Coronakrisen har gjort det ekstra svært at være kræftpatient

Billede {0} af {1}