Masser af comedy på TV 2 Zulu

Zulu er Danmarks comedy-kanal, og det kan man både opleve på tv, ved "Zulu Comedy Galla" og ved flere end 60 live-shows.

Nikolaj Lie Kaas. (Foto: Frederik Fensbo / TV 2)

TV 2 Zulu understreger i den kommende tid sin position som Danmarks absolutte comedy-kanal.

For seerne bliver det særde-les synligt på skærmen med visningen af et overflødig-hedshorn af comedy-shows.

For comedy-fans i hoved-stadsområdet byder "Zulu Comedy Festival" på mere end 60 live-shows med danske og udenlandske komikere.

Herudover står TV 2 Zulu bag det udsolgte show "Zulu Comedy Galla", der foregår søndag 30. august i Opera-en, og som efterfølgende kan ses på både TV 2 Zulu (3. september) og på TV 2 (5. september).

"Zulu Comedy Galla"
Nikolaj Lie Kaas er vært for "Zulu Comedy Galla", når
TV 2 Zulu ruller den røde løber ud for knap 120 komikere, revyskuespillere og danske stjerner. 

Han guider publikum igennem et show fyldt med uddrag fra nogle af de største danske stand-up komikeres one-man-shows live på scenen, klip med tidligere tiders største komikere, uddrag fra årets Dogmerevy og Cirkusrevyen, grænseoverskridende sketch-shows, skarpladte kommentarer, fjollede figurer og masser af komiske overraskelser.

I løbet af aftenen uddeles også to priser, "Årets Komiker" og "Läkerol Talentprisen", som går til Danmarks bedste og mest innovative komikere.

TV 2 Zulu har lørdag 28. august tv-premiere på Mick Øgendahls show "UNDSKYLD!"

Mick Øgendahls "UNDSKYLD!"
På tv viser TV 2 Zulu en række comedyshows for første gang på tv. Blandt disse er Mick Øgendahls anmelderroste show "UNDSKYLD!", der blander rå stand-up comedy med en hjertevarm roadmovie om to brødres oplevelser på en biltur til Sverige - og det at give en god gammeldags undskyldning.

I filmdelen følger man Michael (Kim Bodnia), der til dagligt arbejder som mekaniker. Hans liv er noget rod. Kæresten, Linda (Kaya Brüel), er skredet med deres fælles barn 'Rasser', og det er stadig ikke rigtigt lykkes Michael at lægge hashen på hylden.

Men så kommer Michaels 32-årige lillebror, Torsten (Mick Øgendahl), også kaldet Piv, på besøg. De to brødre har nemlig aftalt, at de skal på en "roadtrip" til Sverige for at hente en hundehvalp med stamtavle og det hele. En tur hvor alt kan ske.

Zulu sender også "Jonatan Spangs Familie" for første gang på dansk tv. (Foto. Panduro Management / TV 2)

"Jonatan Spangs Familie"
Mandag 31. august er der premiere på showet "Jonatan Spangs Familie".

En af Danmarks mest populære komikere - Jonatan Spang - fortæller blandt andet om, hvordan man får sine forældre til at flytte ud af ens hoved, når man er flyttet hjemmefra. Og hvorfor mænd har så svært ved at parre sig i fangenskab!

Showet er optaget i Pakhus 11 i København.

Thomas Wivel. (Foto: Miklos Szabo / TV 2)

"Thomas Wivel:
Pengene eller livet!"
Søndag 29. august viser
TV 2 Zulu for første gang showet "Pengene eller livet!" med en af dansk stand-up grand old men, Thomas Wivel.

Thomas Wivel har stået i spidsen af dansk stand-up i over 18 år og er en evig inspiration for alle, der holder af stand-up.

Thomas Wivel kan noget med timing og levering, som ingen kan gøre ham efter, og i det seneste show gør han bl.a. tykt grin med finans-krisen.

Fra "Lars Hjortshøj: I virkeligheden", som TV 2 Zulu sender højdepunkter fra. (Foto: Thomas Hommelgaard / TV 2)

"Lars Hjortshøj:
I virkeligheden"

TV 2 Zulu byder også (lørdag 28. august) på højdepunkter fra showet "I virkeligheden" med en af stand-up'ens store stjerner Lars Hjortshøj.

En veloplagt Lars Hjortshøj fortæller om sit liv indtil nu og kommer blandt ind på, hvordan det var at gå med bøjle - og fortæller, at landgangsbrød bare er en slags jydetapas.

Linda P. og Jonatan Spang i det anmelderroste show "Biblen". (Foto: Miklos Szabo / TV 2)

"Biblen"
Jonatan Spang er - foruden i showet om sin familie - også på scenen i det forrygende show "Biblen" fra Nørrebro Teater.

Biblen er verdens mest læste historie, og det er tid til at kigge vores kulturarv efter i sømmene, for måske er vi meget mere kristne, end vi lige går og tror.

Showet spillede på Nørrebro Teater i begyndelsen af 2008 for udsolgte sale.

Både publikum og anmeldere var yderst begejstrede for at opleve Biblen fortalt i en hæsblæsende blanding af skuespil, rap og comedy med komikeren og tryllekunstneren Rune Klan, rapperne Blæs Bukki og Tue Track, komikeren Linda P. og - som nævnt - teaterdirektøren og komikeren Jonatan Spang.

"Uffe Holm: Flashback"
TV 2 Zulu sender også showet "Flashback" med Danmarks ukronede drengerøv nummer ét, Uffe Holm. Her reflekterer han over udviklingen gennem de sidste 30 år og gør bl.a. grin med bip-bip spil, walkmen og meget andet.

Jan Gintberg. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

"Big Time Paranoia" - med Jan Gintberg og Tobias Dybvad
Der bliver også mulighed for at opleve komikeren, satirikeren, forfatteren og radio- og tv-værten Jan Gintberg i showet "Big Time Paranoia".

Jan Gintberg tager pulsen på den nervøse tid, vi lever i. Emner som stress, terror, tryghed, frygt, fobier, møghunde, medier og angsten for ændringer bliver de ømme punkter, showet vil trykke på. Hvordan tackler vi vores trang til panik - og hvordan tackler Jan den selv?

TV 2 Zulu viser også opvarmningsshowet for "Big Time Paranoia" med Tobias Dybvad, en af de kommende stjerner på comedy-himmelen. Han fortæller bl.a., hvordan man kan fremme integrationen ved at stjæle tasker fra gamle damer, og hvordan man skal tackle nynazisterne.

Rune Klan i showet "Rune Klan går large".

"Rune Klan går large"
Tirsdag 1. september sender TV 2 Zulu Rune Klans store show, "Rune Klan går large". 

Med en blanding af trylleri og stand-up går Rune Klan på scenen i sit hidtil største trylleshow inspireret af de berømte og berygtede shows i Las Vegas med masser af meget store rekvisitter. Magiens stormester kaster om sig med vanvittige tryllerier og skøre indfald. Det er stadig Rune Klan. Det er bare meget større.

Dan Andersen med sin guitar i showet "Holder 100".

"Dan Andersen: Holder 100"
Komikeren Dan Andersen er kendt for sin sprøde røst og uundværlige guitar, og i showet "Holder 100" kan man opleve ham for fuld udblæsning sammen med vennen og kollegaen Martin Veltz.

Seerne kan blandt andet se og høre Dan synge og fortælle om dating og skiftende kærester.

Christian Fuhlendorff blev efter "Mit første one man show" omtalt som en stjerne i den ny generation af komikere.

"Christian Fuhlendorff: Mit første one man show"
Komikeren Christian Fuhlendorffs populære stand-up show "Mit første one man show" bygger på en usædvanlig 25-årig mands skæve observationer af dagligdagen. Med sin syrede tankegang sætter Fuhlendorff sig selv, verden og dens særheder i centrum og delagtigør hudløst publikum i sine tanker.

Vi lærer f.eks., at han ikke bryder sig om dværge, fordi de med deres store hoved ser ud, som om de ved mere end os andre (!). Hans uortodokse stil er dynamisk og levende, så man helt taber pusten og holdes fanget fra start til slut. Fuhlendorff ser det bizarre i det banale og det morsomme i det menneskelige. Og så er han flabet, så det vil noget.

Carsten Bang i "Bang! Jeg er død", som TV 2 Zulu viser højdepunkter fra. (Foto: Per Arnesen / TV 2)

"Ego Geo" - "Bang!" - "uPolitisk Korrekt" - "DM i stand-up 2008"
Og der er endnu flere shows og comedy-programmer på tapetet. I showet "Ego Geo" er Geo er igen Danmarks mest uforudsigelige komiker, og hans stil er eksplosiv, fysisk, banebrydende, original og surrealistisk.

Showet tager udgangspunkt i, hvorfor komikere vil stå alene på scenen og ikke dele den med andre. Hvordan det er fedt, når det går godt på scenen. Men også hvorfor det kunne være fedt at kunne give nogen skylden, når det ikke går godt.

TV 2 Zulu byder også Michael Schøts "uPolitisk Korrekt", højdepunkter fra Carsten Bangs "Bang! Jeg er død" (billedet) og et gensyn med programmer-ne "DM i stand-up 2008".

 

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}