Øgendahl og Klan på nye afveje

Nu kaster to af Danmarks dygtigste komikere, Mick Øgendahl og Rune Klan, sig endnu engang over hverdagens vanvittige absurdi-teter i en helt ny sæson af det populære program "Tak for i aften", som har sæsonpremiere mandag 6. oktober kl. 21.50 på TV 2 Zulu.

TV 2 Zulu er klar med en ny sæson "Tak for i aften" fra mandag 6. oktober kl. 21.50.

- Det var fuldstændigt nødvendigt for os at lave en ny sæson af ”Tak for i aften”, da ingen ville arbejde sammen med os efter den første sæson. Så lysten til at lave en ny sæson kom helt automatisk - af nød, siger Mick Øgendahl med et glimt i øjet.

De to herrer har hver især en lang karri-ere bag sig indenfor stand-up, trylleri og comedy, så seerne er også garanteret masser af vanvittig komik og latterkram-pende satire i den nye sæson af ”Tak for i aften”, der har premiere på TV 2 Zulu mandag 6. oktober kl. 21.50.

Nye sketch-børn
- Det, der er fedt ved at lave et sketch-show, er, at det er en fragmentarisk tour de force. En disciplin, hvis styrke ligger i afvekslingen. Kan man ikke lide den ene sketch, ved man, at man kun skal vente ca. halvandet minut til den næste kom-mer, siger Øgendahl om sketchgenren.

I ti nye programmer tager Øgendahl og Klan på turné rundt i landet og præsenterer samtidig danskerne for nye, absurde personligheder, som for eksempel den smarte livsstilscoach, de nørdede tankpassere, Loverboy, Miss Dressman og Snailman.

- For at undgå stagnation, har det været naturligt for os at føde nye sketch-børn til ”Tak for i aften”. Vi håber, at de i løbet af sæsonen kan vokse sig store og klare sig i den virkelige verden, siger Øgendahl.

Komiske ofringer
Seerne vil dog også kunne møde gode gamle kendinge: Det sexchikane-rende, lesbiske par er blevet håndboldtrænere for et pigehold. Fiskerne, der hader lugten af fisk, laver nu mad i "Go’ Morgen Danmark", og de plakat-fulde håndværkere har fået nye arbejdsopgaver.

- I respekt for traditionerne - som jo går mere end et år tilbage - har vi bibeholdt nogle af de gamle karakterer. Primært for vores egen skyld. Andre gamle ”darlings” er desværre blevet ofret på komikkens hårde alter, siger Øgendahl.

Se premieren på ”Tak for i aften” på TV 2 Zulu mandag 6. oktober kl. 21.50.

Læs flere nyheder

Seneste nyt

Anna (Molly Egelind).
03. juli 2020

TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn

Link til TV 2-sommeren står (også) i fiktionens tegn
Dan Sommerdahl (Peter Mygind) og Flemming Torp (André Babikian).
03. juli 2020

'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør

Link til 'Sommerdahl' er tilbage i Helsingør
03. juli 2020

YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Link til YouSee-kunder kan nu vælge TV 2 PLAY i Bland Selv

Billede {0} af {1}