17-01 2023, Kl. 02.08: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
Fjorten nye amatørbagere er klar til at kæmpe om titlen som Sveriges bedste amatørbager. Dagens tema er tærter, og de skal være med et personligt præg!
17-01 2023, Kl. 02.08: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
Temaet er cupcakes, og der skal bages hele tre forskellige slags, og i udfordringen skal deltagerne bage en Toscakage. Klar, parat, bag!
17-01 2023, Kl. 02.08: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
Amatørbagerne skal denne gang bage småkager, og mange er nervøse for ikke at kunne imponere kagedronningen Birgitta. Den tekniske udfordring står på vaniljekranse.
Der skal bages brød i lange baner denne gang - både tykke og tynde. Og i den tekniske udfordring får deltagerne lov til at være sammen parvis. Men der venter en stor overraskelse. En af ingredienserne er nemlig insekter!
Nu skal der bages desserter - og det skal være de engelske. Alle deltagerne holder et tårnhøjt niveau, så selv Birgitta er imponeret. Og den teksniske udfordring er også engelsk: sticky toffee pudding.
Nu skal deltagerne bage pier - og hele tre forskellige slags. Den tekniske udfordring byder på apfelstrudel med vaniljecreme, hvilket volder flere problemer.
Deltagerne skal lave konditorkager med inspiration fra både jul, halloween og bryllup. Og sidste uges mesterbager for lov at bestemme endnu en kage.
17-01 2023, Kl. 02.08: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
Deltagerne skal bage tre slags boller, hvor der skal tænkes ud af boksen. Og det får tårerne til at trille hos de deltagere, hvor det mislykkes. Den tekniske udfordring er denne gang det asiatiske brød mantou.
28-01 2023, Kl. 02.03: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
Temaet er chokolade, så deltagerne får nu helt frie hænder - bare deres værker er dekoreret med chokolade og indeholder spiritus.
Deltagerne skal kreere små værker, der kan spises i en mundfuld. Og til den tekniske opgave venter en overraskelse, da Paolo Roberto giver deltagerne en italiensk udfordring.
Det er blevet semifinaletid, og deltagerne skal kreere en buche de noel. Fokus ligger på dekoration, og dommerne vil se overdådighed. Den tekniske udfordring er en stressende stafet, hvor deltagernes kundskaber sættes på prøve.
Så er vi nået til finalen, og det skal afgøres, hvem der er den bedste amatørbager. Temaet er tærter, og i den tekniske runde skal deltagerne finde på passende tiltag til deres tærter.