03-03 2023, Kl. 02.06: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
Paul Hollywood er dommer i 'Den store britiske bagedyst'. I denne serie forlader han teltet og besøger ti verdensbyer og deres bedste bagværk. Han begynder sin rejse i Palermo på Sicilien - en by og en ø, der for mange er synonym med mafiaen. Men Palermo har meget andet at byde på. Blandt andet er meget af maden inspireret af Mellemøsten, hvilket er godt for smagsløgene, mens den sicilianske pizza naturligvis også gør underværker i munden.
17-03 2023, Kl. 00.36: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
24-03 2023, Kl. 00.34: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
'Byens bedste bagværk - med Paul Hollywood' er denne gang i Los Angeles. Der er ikke mange, der kan prale af at have et efternavn som et verdenskendt ikon. Derfor går turen da også først til Hollywood-skiltet, så Paul kan få sig en selfie. Los Angeles er - ud over skiltet - også kendt for at være et mekka for sundhedsapostle og kendte mennesker. Paul finder masser af gode bagerier - og så finder han også Elisabeth Taylors yndlingskage.
Paul Hollywood er denne gang i Dublin for at udforske 'Byens bedste bagværk'. Paul er vokset op i Liverpool og er godt bekendt med den irske kultur, men alligevel lærer han noget nyt, da han mødes med den irske kok og forfatter Clodagh McKenna. Paul tager også på hotel, The Merrion, hvor chefkonditoren har skabt en 'afternoon tea' ud over det sædvanlige.
03-03 2023, Kl. 02.06: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
Paul Hollywood og 'Byens bedste bagværk' er taget til Belgien, nærmere bestemt Antwerpen, hvor Paul for første gang skal udforske de belgiske lækkerier. For selv om Paul har brugt belgisk chokolade mange, mange gange i sine kager, så har han ikke været i Antwerpen før. Han opdager en by, som er et paradis for en madelsker, for her er alt, hvad munden begærer.
03-03 2023, Kl. 02.06: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
Paul Hollywood tager denne gang til Nicosia på Cypern - og han føler sig i den grad hjemme. Inden Paul blev tv-stjerne, arbejdede han nemlig som chefkonditor på et luksushotel her på Cypern. Han elsker den cypriotiske kultur, hvor bagerier har eksisteret i 100 år, og han kan ikke vente med at vise det hele frem. Og det er langt væk fra det, som turisterne ellers ser.
17-03 2023, Kl. 00.36: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
24-03 2023, Kl. 00.34: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
Paul rejser til Reykjavik og bliver begejstret over at møde bagerne i byen. For første gang bager han også brød ved hjælp af vulkansk varme, og så møder han madskribenten Eva Laufey, der introducerer ham for den islandske specialitet, skyr. Byens borgmester inviterer Paul hjem til middag hos familien, og her får Paul smagt et ganske særligt brød.
I San Francisco elsker man surdej. En dej, der kom til Amerika under guldfeberen, og som man ynder stadig at bage med. Paul kan ikke vente med at smage brødet, og han bliver budt velkommen i bageriet Chad Robertson of Tartine. Her får han forklaret hemmeligheden bag det bedste brød, han nogensinde har smagt. Men byen med den gyldne bro byder også på mange andre smagsoplevelser.
03-03 2023, Kl. 02.06: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
Paul Hollywood ved en hel masse om at bage - men den norske måde at bage på er helt ny for ham. Han rejser til Bergen og bliver betaget af både naturen og bagerierne. Paul bliver introduceret til de norske 'boller', der kommer i mange afskygninger - både de søde og de sunde. Paul skal selvfølgelig også bage selv - blandt andet 'julevortbrod'.
17-03 2023, Kl. 00.36: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
24-03 2023, Kl. 00.34: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
Paul Hollywood, dommer i 'Den store britiske bagedyst', er taget til Jerusalem for at smage på brød og kager. Paul er vild med byen, der rummer så meget historie og kultur, og han bliver introduceret til både israelske og arabiske specialiteter. Paul bliver også sat på en udfordring - han skal bage en kæmpestor bagel, som nærmest kan brødføde en hel familie.