TV 2 ZULU - uge 25 - Lørdag 26. juni 2021

Programtekst

Kesi på Falsled Kro

For Kesi er mad noget, man bestiller på sin mobil. Det vil Dulfi ændre på og tager ham derfor med til Falsled Kro for at lære ham glæden ved at lave god mad.

Programinfo
  • Fortløbende episodenummer:1
  • Programkoder:(Vises i bredformat), [=]
  • Produktionsår:2021
  • Produktion:Drivestudios
  • Produceret for:TV 2 DANMARK
  • Redaktør:Dorte Høeg Brask
Pressebilleder
Programtekst

Karl William på Substans

Dulfi tager Karl William med til Aarhus, hvor den står på friskfanget hummer og hjemmelavet sauce. Men vil en dag på Michelin-madskole ændre sangerens vaner?

Programinfo
  • Fortløbende episodenummer:2
  • Programkoder:(Vises i bredformat), [=]
  • Produktionsår:2021
  • Produktion:Drivestudios
  • Produceret for:TV 2 DANMARK
  • Redaktør:Dorte Høeg Brask
Pressebilleder
Opdateringer

17-06 2021, Kl. 02.03: Programmet fik ændret sit starttidspunkt

Programtekst

Lord Siva på Amass

Lord Siva lærer at forvandle madaffald til de vildeste krydderier, inden han og Dulfi tester resten af venneflokken, for at se hvor meget chili, de kan tåle.

Programinfo
  • Fortløbende episodenummer:3
  • Programkoder:(Vises i bredformat), [=]
  • Produktionsår:2021
  • Produktion:Drivestudios
  • Produceret for:TV 2 DANMARK
  • Redaktør:Dorte Høeg Brask
Pressebilleder
Opdateringer

17-06 2021, Kl. 02.03: Programmet fik ændret sit starttidspunkt

Programtekst

Kidd på Kadeau

Kidd, der elsker vilde madeksperimenter, får sin sag for, når han skal tilberede en menu med håndmalket gedemælk, myrer og grankogler i køkkenet på Kadeau.

Programinfo
  • Fortløbende episodenummer:4
  • Programkoder:(Vises i bredformat), [=]
  • Produktionsår:2021
  • Produktion:Drivestudios
  • Produceret for:TV 2 DANMARK
  • Redaktør:Dorte Høeg Brask
Pressebilleder
Programtekst

Sivas laver bålmad

Kan Sivas hugge hovedet af en høne? Og holder han hovedet koldt, når han sammen med Dulfi og Michelin-kok Nicolai Tram jagter honning blandt 250.000 bier?

Programinfo
  • Fortløbende episodenummer:5
  • Programkoder:(Vises i bredformat)
  • Produktionsår:2021
  • Produktion:Drivestudios
  • Produceret for:TV 2 DANMARK
  • Redaktør:Dorte Høeg Brask
Pressebilleder
Programtekst

Hans Philip på Pomle Nakke

På Falster vil Michelin-kok Christoffer Brink lære Hans Philip at tilberede fisk og grønt, så englene synger. Hans Philip kan nemlig kun lave én ret: lasagne.

Programinfo
  • Fortløbende episodenummer:6
  • Programkoder:(Vises i bredformat), [=]
  • Produktionsår:2021
  • Produktion:Drivestudios
  • Produceret for:TV 2 DANMARK
  • Redaktør:Dorte Høeg Brask
Pressebilleder
Download som XML

Billede {0} af {1}