Julen står for døren hos nogle af landets mest hæderkronede konditorier og kreative kageværksteder. Hos det berømte Conditori La Glace i indre København planlægger indehaver Marianne Stagetorn Kolos den mest ambitiøse plan nogensinde for udsmykningen i deres julebutiksvinduer. Det er dog ikke uden udfordringer, da de store planer skal føres ud i livet, og pludselig ligner julen mere noget fra en science fiction-film end jul på La Glace. I Nordjylland har Liv Martine Hansen og Simone Thorup Eriksen fra Kagetid travlt med den 24. og sidste kage til deres store julelagkagebog. Kagen skal nemlig emme af julestemning, men de to ambitiøse kvinder er ikke altid enige om, hvordan den ser ud.
Der er både julebag og julestress i luften i Nordjylland, hvor Liv Martine og Simone fra Kagetid har travlt med deres mest ambitiøse kageprojekt til dato. Til en lanceringsfest af deres nye julekagebog skal de nemlig servere et utal af julelagkager og julesnacks, men tiden til at lave dem er mere end knap. Hos det historiske konditori La Glace bliver indehaver Marianne udfordret af kunder, der i trit med tidens tendenser, men modsat La Glaces konditor-traditioner efterspørger veganske kager. Måske er det en opgave for deres kreative lærling, Jonas?
La Glace kommer på lidt af en opgave, da TV 2-korrespondenten Simi Jan skal holde en kæmpe velgørenhedsjulefest for at samle penge ind til udsatte børn. Hun skal nemlig bruge mere end 1000 kager til formålet, og hver og en skal stå knivskarpt og emme af jul. Samtidig er Kagekompagniet taget på studietur til Paris for at finde inspiration til nye kagesmage. Men hvad siger Hørsholms borgere, når de pludselig får serveret julekage med smag af litchi til deres traditionelle juletræstænding på byens torv?
02-12 2025, Kl. 02.07: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
Guy er under tidspres, for planen er, at luksuslejligheden skal stå færdig til det kommende Monaco Grand Prix. Kan Guy nå det?