16-04 2025, Kl. 00.37: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
17-04 2025, Kl. 00.48: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
I haven på Krabbeslund skal det handle om chilier og kartofler. Anja har besøg af væksthusgartner Michael Lysgaard, som har taget sine egne favorit-chiliplanter med til hende. Se, hvordan man passer og plejer sine chilier, og hvordan man smager nuancerne i chilierne. Anja kommer også med gode tips til, hvordan man kan dyrke sine egne kartofler, hvis man ikke har så meget plads at gøre godt med. Og så afslører Anja, hvilken kartoffel der er blandt hendes favoritter. Fortløbende episodenummer: 4:20.
16-04 2025, Kl. 00.37: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
17-04 2025, Kl. 00.48: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
I haverne på Krabbeslund skal det handle om krydderurter og majs. Anja har besøg af foredragsholder og ejer af Fuglebjerggård, Camilla Plum, og hun har taget nogle spændende og utraditionelle krydderurter med, nemlig tagetes Lucida, bibernelle og olivenurt. Camilla sørger for, at de får det godt i Anjas urtebed, og så viser hun også Anja sit fedtfattige alternativ til bearnaisesauce og serverer hjemmelavet kardemomme-the. I køkkenhaven ser Anja på majs, og her er det absolut sidste chance, hvis de skal nå at modne i år.
16-04 2025, Kl. 00.37: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
17-04 2025, Kl. 00.48: Programmet fik ændret sit starttidspunkt
FRIs gartner Anja Barfod er vild med blomster, og derfor ser hun nærmere på, hvordan man laver et skærebed fra bunden. Anja kommer med tips til, hvordan man laver en afrunding på sit blomsterbed, hvor meget græstørv man skal tage af, og så fortæller hun også om, hvilke blomster hun gerne vil have i bedet. Det skal også handle om salater og om forspiring og afhærdning af planterne.