Sæt kryds i den store tv-kalender fra fredag 4. januar 2019 kl. 20.00, hvor TV 2 for første gang sender 'X Factor' med Sofie Linde som vært og de tre dommere Oh Land, Ankerstjerne og Thomas Blachman.

- Det er kulminationen af mange måneders arbejde, som vi nu glæder os til at dele med danskerne. Vi har været vidt omkring - med casting i hele landet, auditions i Odense, Aarhus og København, Five Chair Challenge i Svendborg og Bootcamp på Bornholm. De seks live-programmer bliver sendt direkte fra det nye lækre 'X Factor'-studie, der ligger på Københavns vestegn, og i 2019 annoncerer vi, hvor årets 'X Factor'-finale foregår. Vores nye dommertrio og vært er blevet modtaget med åbne arme og masser af musikalsk talent over hele landet, og nu glæder vi os bare til at komme i gang og dele det hele med Danmark, siger Dorte Borregaard, underholdningsredaktør på TV 2.

'X Factor' går live

Blachman, Oh Land, Ankerstjerne har valgt deres livedeltagere og er klar til liveshows fra fredag 1. marts 2019 klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.