Danskerne er ganske enkelt vilde med familiejulekalendere på skærmen, og senest toppede TV 2s familiejulekalender 'Tinka og Sjælens Spejl' med 1,25 mio. seere i gennemsnit pr. episode i december 2022.

Og selvom der er lang tid til næste jul, kan danskerne godt glæde sig, for optagelserne til den nye familiejulekalender, 'Valdes Jul', er netop gået i optagelse på Fyn. Serien produceres af Cosmo Film.

Naturen omkring os

Den nye familiejulekalender handler om drengen Valde, der møder ulvepigen Tala. Hun mener, at han er udvalgt som Skovens Vogter og derfor kan genskabe Pagten mellem skovens magiske væsener og menneskene.
Det er naturen, der er hovedarenaen, og de to forfattere bag 'Valdes Jul', Jesper Fink og Thomas Porsager, håber, at vi tænker en ekstra gang over naturens betydning og får lyst til at bruge mere tid i skoven.

   - Med 'Valdes Jul' bygger vi videre på den lange tradition, TV 2 har for at give danskerne en magisk julefortælling i december. Vi er stolte af det nye univers, som vi ser et stort potentiale i, og vi håber, at seerne vil tage lige så godt imod Valde, som de har gjort det med Tinka, siger Lea Løbger, der er TV 2 executive producer på den nye julekalender.

30.01.2023 Danskerne elsker familiejulekalendere - nu er TV 2 klar med et helt nyt eventyr