Program 1 - Martin Brygmann

Syv kendte musikere rejser til Vestfyn, hvor de vil fortolke hinandens musik. Den første hovedperson er Martin Brygmann. Der venter ham store overraskelser, når de andre fortolker hans omfattende repertoire. Især Soleimas version af Martin Brygmanns måske største hit berører dem alle.

Program 2 - Nicklas Sahl

Billeskovhus på Vestfyn er stedet, hvor syv kendte musikere fortolker hinandens musik - og deler historierne bag de originale sange. Nicklas Sahl fortæller om sin rejse fra Hadsten til musiklivet i store København. Samtidig overrasker de andre musikere med spændende fortolkninger af hans store popnumre.                                                                 

Program 3 - Kira Skov

Artisterne vågner op til en dag, hvor Kira Skov er i centrum. Det bliver en dag fyldt med store musikalske oplevelser - og Kira åbner op for nogle meget personlige historier.

Program 4 - Maximillian

Sæsonens yngste deltager Maximillian fortæller om sin udvikling fra ung ballademager til succesfuld musiker. Undervejs bliver hans musik taget under kærlig behandling, hvor især Nicklas Sahls version rører ham dybt.

Program 5 - Iris Gold

Det bliver en dag med både personlige og sjove historier, når Iris Gold er dagens hovedperson. Iris’ musikgenre ligger fjernt fra de andre seks musikere, så de har en stor opgave foran sig, når de skal lave deres egne versioner af hendes sange.

Program 6 - Steen Jørgensen

Steen Jørgensen har årtiers kompromisløs rockmusik bag sig, og det er med stor ærefrygt, at de andre musikere går til opgaven med at fortolke hans numre. Steen bliver imponeret, da Nicklas gør en af hans største sange til et ægte pophit.

Program 7 - Soleima

Ugen bliver rundet af med smukke fortolkninger af Soleimas sange. Martin Brygmann vælger i sidste øjeblik at skrive den sang, som han har valgt, helt om. Derved overrasker han de andre med en meget personlig fortolkning.