Program 1 Maria Bramsen

I 'Toppen af poppen' rejser syv kendte sangere og sangskrivere til Mols i en uge, hvor de vil fortolke hinandens musik og dele historierne bag de originale sange. Ugen byder på store musikalske oplevelser, og den første artist, der skal have fortolket sin musik, er Maria Bramsen. Hun overraskes af især Simon Kvamm, der vender et af de gode, gamle hits helt på hovedet. Om aftenen imponerer Katinka Bjerregaard, Malte Ebert, Alex Vargas, Mathilde Falch og Hjalmer med deres rørende sange.

 

Program 2 Hjalmer

Pladsen for enden af bordet indtages af sanger og sangskriver Hjalmer. Det bliver en dag med store stemmer og personlige fortællinger, når de seks andre artister skal fortolke hans musik. Simon Kvamm overrasker med sit sangvalg, og Hjalmer bliver imponeret, når Malte Ebert, Mathilde Falch, Katinka Bjerregaard, Alex Vargas og Maria Bramsen fortolker hans hits på en helt ny måde.

 

Program 3 Mathilde Falch

Artisterne vågner op til en ny dag, hvor Mathilde Falch er i centrum. Det bliver en dag fyldt med store musikalske oplevelser, og Mathilde åbner op for nogle meget personlige historier. Alex Vargas laver en smuk fortolkning, der rører alle, og Katinka Bjerregaard skruer op for vreden i sin version af Mathildes kampsang.

 

Program 4 Simon Kvamm

Simon Kvamm er dagens hovedperson, og der er lagt op til en fantastisk dag, hvor det er de helt store hits, der bliver fortolket. Specielt Alex Vargas overrasker både Simon og de andre artister med sin stemme og betagende performance, der næsten vælter dem omkuld. Og så kommer en helt særlig gæst på besøg.

 

Program 5 - Alex Vargas

Det bliver en dag med både personlige og rørende historier, når Alex Vargas sidder for bordenden som dagens hovedperson. De seks andre artister kaster sig ud i at fortolke Alex' allerstørste hits, og Simon lægger ud et lidt utraditionelt sted med en meget overraskende version.

 

Program 6 - Katinka Bjerregaard

Digter, sanger og sangskriver Katinka Bjerregaard er dagens hovedperson. Der venter mange musikalske oplevelser, når hendes sange med de poetiske tekstuniverser skal fortolkes. Katinka deler gavmildt ud af sine personlige historier, og Hjalmer gør et af Katinkas største hits til et ægte popnummer.

 

Program 7 - Malte Ebert

Ugen er ved at være slut og bliver rundet af med Malte Ebert for bordenden som dagens hovedperson. Han fortæller, hvordan han skabte Gulddreng, og de andre artister imponerer med at fortolke sange fra både Maltes solokarriere og hans tid som Gulddreng.