Program 1 Maria Bramsen

I 'Toppen af poppen' rejser syv kendte sangere og sangskrivere til Mols i en uge, hvor de vil fortolke hinandens musik og dele historierne bag de originale sange. Ugen byder på store musikalske oplevelser, og den første artist, der skal have fortolket sin musik, er Maria Bramsen. Hun overraskes af især Simon Kvamm, der vender et af de gode, gamle hits helt på hovedet. Om aftenen imponerer Katinka Bjerregaard, Malte Ebert, Alex Vargas, Mathilde Falch og Hjalmer med deres rørende sange.

 

Program 2 Hjalmer

Pladsen for enden af bordet indtages af sanger og sangskriver Hjalmer. Det bliver en dag med store stemmer og personlige fortællinger, når de seks andre artister skal fortolke hans musik. Simon Kvamm overrasker med sit sangvalg, og Hjalmer bliver imponeret, når Malte Ebert, Mathilde Falch, Katinka Bjerregaard, Alex Vargas og Maria Bramsen fortolker hans hits på en helt ny måde.

 

Program 3 Mathilde Falch

Artisterne vågner op til en ny dag, hvor Mathilde Falch er i centrum. Det bliver en dag fyldt med store musikalske oplevelser, og Mathilde åbner op for nogle meget personlige historier. Alex Vargas laver en smuk fortolkning, der rører alle, og Katinka Bjerregaard skruer op for vreden i sin version af Mathildes kampsang.