Lene Beier er igen vært, og dommerne er Camilla Kjems og Patrick Bentsen, i den nye sæson af ’Sommerdrømme’.
Her konkurrerer fire par om at forvandle et nøgent sommerhus til deres færdige sommerdrøm. Hvert par har 400.000 kroner til at bygge og indrette for. Og til sidst vinder ét par deres sommerhus til tre millioner kroner.

Tag med til Skagen

I år er ’Sommerdrømme’ rykket op til Danmarks nordligste by, Skagen, et skattet og elsket feriemål om sommeren. Dommer- og indretningsekspert Camilla Kjems, kan da heller ikke skjule sin begejstring, for netop denne beliggenhed:

   - Jeg synes, det er helt fantastisk, at vi er kommet til Skagens-området. For mig er det sådan et ikonisk sted i Danmark. Så jeg glæder mig til at se hele den her ånd, der er i Skagen, og som er noget helt særligt, blive foldet ud i de her fire huse.

Nye rum i sommerhusene

Det er ikke kun beliggenheden, der er ny i år. Råhusene er nemlig blevet opgraderet med både sauna og vildmarksbad. Og så skal vores kreative par prøve kræfter med at indrette deres helt personlige hobbyrum.

Gulvene er lagt på forhånd, så parrene virkelig kan gå i dybden med indretningen og få tid til at nå i mål med rummene og bygge større og mere avanceret interiør fra bunden.

Sommerdrømmen går i opfyldelse

I finalen skal parrene optimere hele sommerhuset - både ude og inde. Og så er det op til dommerne og 100 lokale skagboere at kåre et vinderpar, der ikke kun får en sommerdrøm til at gå i opfyldelse, men også får et sommerhus til tre millioner kroner ved smukke Skagen.

Der er premiere på TV 2 Play og TV 2 torsdag 18. april.

Du kan se de fire første sæsoner af ’Sommerdrømme’ på TV 2 Play