Der skal bygges, og kreativiteten slippes løs, når 'Sommerdrømme's fire par gennem otte programmer skal kreere deres drømmesommerhus ved en af Danmarks bedste badestrande i Marielyst på Falster.

I en ny sæson af 'Sommerdrømme' rykker udelivet og hyggen ind i stuen, når der er premiere på otte nye programmer onsdag 7. april på TV 2 PLAY og TV 2.

Fra en skal til en drøm
Igen i år skal fire par gøre drømmen til virkelighed, når de bygger og indretter rum for rum i deres unikke sommerhus. De har 310.000 kroner hver til at forvandle et nøgent sommerhus til en færdig sommerdrøm. Jo længere de kommer med rummene, jo tættere kommer de også på hinanden, fordi relationerne bliver presset, når tiden gør dem stresset i kampen om et sommerhus til to millioner kroner. Værten er igen i år Pelle Emil Rex Hebsgaard.

Ugens vinderpar
Hver uge bliver parrene bedømt på deres håndværk og indretning, når de to dommere, Jacob Carlsson og Camilla Kjems, kommer på besøg og kårer ugeopgavens vinder. Det kan godt betale sig at imponere de to dommere, fordi ugens vinderpar for nemlig adgang til skuret, der er den rene slikbutik af byggematerialer og indretningsnips, hvor der må blandes for 10.000 kroner.

 

Se også første sæson af 'Sommerdrømme' på TV 2 PLAY