TV 2 PLAY har stort fokus på dan­ske fiktionsserier, og TV 2s næste streamingserie, ‘Sex’, er udtaget til den internationale filmfestival i Berlin, Berlinalen.

- Vores brugere på TV 2 PLAY er vilde med dansk fiktion, og derfor er vi stolte over at kunne tilbyde dem en unik tv-serie skabt til TV 2 PLAY med samme høje kvalitet, som man kender fra TV 2. Og vi kan ikke få armene ned af begejstring over, at ‘Sex’ er udtaget til Berlinalen, siger indholdschef for TV 2 PLAY, Sune Roland.

‘Sex’ handler om Cathrine, der arbejder på callcenteret ‘Sex-oplysningen’, hvor hun rådgiver andre om sex. Sex får hun dog ikke meget af selv, da hendes kæreste, Simon, ikke rigtig har lyst for tiden. En sen aften efter arbejde drikker Cathrine sig fuld med den charmerende kollega Selma, og efter et uskyldigt kys kan hun ikke få Selma ud af hovedet. Inden Cathrine ser sig om, står hun fanget mellem den trygge kærlighed og en sprudlende forelskelse. Men hvad stiller man op, når fornuften og hjertet ikke slår i takt?

- Vi er sindssygt glade for, at TV 2 PLAY kan tilbyde vores seere en serie som ‘Sex’, der i mine øjne er det perfekte mix af relevans, substans og kvalitet. Med et stærkt, ungt cast formår serien at komme omkring universelle emner på elegant og ny­skabende vis, siger Sune Roland.

Fiktionsserien ‘Sex’ består af seks afsnit á cirka 12 minutter, og de to første afsnit kan ses på TV 2 PLAY fra mandag 3. februar efterfulgt af et dagligt afsnit.

‘Sex’ er produceret af Profile Pictu­res for TV 2 DANMARK med støtte fra Det Danske Filminstitut v/film­konsulent Ulla Hæstrup.