Velkommen til Ritas barndomshjem, som nu er blevet til en lilleskole med 14 elever

I den nye sæson er Rita i overskud. Hun har startet sin egen skole, hun har generobret sin fortid, hun er tilbage. Arbejde og privatliv er endelig fusioneret i ét stort hus, og det passer Rita rigtig godt. Rita trives i kaos, og der er ikke noget, hun ikke kan klare: Også når en ekskæreste i dyb krise flytter ind, når en søn med hjertesorger vender hjem og beder om hjælp, og når et helt aftenskolehold af voksne pludselig mangler en lærer. Men at være Rita for fuld styrke kan også være farligt. Når man ikke kan adskille arbejde og privatliv, når grænserne bliver flydende, når man tror, man kan alt og være alting for alle på én gang: Lærer, kollega, mor, kæreste og ven …

 

Fast cast og nye på holdet

Ud over Mille Dinesen i rollen som Rita bliver det også til et gensyn med flere fra det velkendte cast, nemlig Lise Baastrup (Hjørdis), Ellen Hillingsø (Helle), Carsten Bjørnlund (Rasmus), Peter Gantzler (Niels), Nikolaj Groth (Jeppe) og Kristoffer Fabricius (Uffe). Nye på ’Rita’-holdet er blandt andre Søs Egelind, Lisbet Dahl, Martin Greis-Rosenthal, Marie Tourell Søderberg og Ari Alexander.

Bag den nye sæson står ’Rita’s skaber, Christian Torpe, og Marie Østerbye, som er hovedforfatter på sæsonen. ’Rita’ er produceret for TV 2 af SF Studios Production i samarbejde med MOTOR, og serien er co-finansieret af Netflix.